Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 5 lvle i nagrody

rojdzonson1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na stronce pisze ile jest wbitych 5 lvli a na dole że 10 trzeba mieć to jak w końcu te nagrody są od 5 lvla za te zaproszenia? i czy można samemu robić konta?

Opublikowano

Za każdy 5 lvl masz 250ip. Za 10 lvl masz kamienie milowe, za 1 konto z 10lvl'em dostajesz 500ip za 2 i 3 to samo, za 5 kont z 10lvlem masz 500ip i strone na runy, za 10 kont masz 975 RP, itd.

Tu masz rozpisane

http://eune.leagueoflegends.com/rewards/

Według kodeksu przywoływacza nie można robić, ale i tak większość robi sama te 10kont po Rp :)

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano
xddfu.png

Ja tam nie mam bana! :>

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

za 10 niby nie ale ja miałem zamiar wbić do 25/50 lub powoli nawet do 100 więc nie wiem czy ryzykować

Nie opłaca się dalej... lepiej zostać na 10x10lvl i potem na 5lvl jechać.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

a powiedzmy że napisze koledze z klasy na facebooku podam mu linka żeby zrobił mi konto a ja będę nabijał? czy to sprawdza tak że robiłem konto na swoim ip czy jak ktoś mi zrobił konto to czy sprawdza na jakim ip był wbijany lvl? i czy jak ktoś ma już konto na lolu to czy też może zrobić mi konto tak jak napisałem?

Opublikowano

no tak po iluś tam sprawdzają jak sam robisz a ja sie pytam czy jak kolega mi zrobi na swoim kompie konto a ja będę na swoim wbijał lvle

Opublikowano

no tak po iluś tam sprawdzają jak sam robisz a ja sie pytam czy jak kolega mi zrobi na swoim kompie konto a ja będę na swoim wbijał lvle

Tego nie sprawdza. Wykryja tylko ip na ktorym rejestrowales.

Opublikowano

ok dziękuje wszystkim czyli podsumowując jak kolega zrobi na swoim kompie konto a ja wbije ban mi nie grozi. wszystko wyjaśnione do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...