Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] EQ na hasło?

watus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy jest techniczna mozliwosc zrobienia eq na haslo?

Chodzi mi o to ze:

1.opcja:

Gdy klikniemy na ikonke eq w prawym dolnym rogu to wyswietla nam sie okienko do wpisania passow (np tych samych co do depo), po wpisaniu hasla pokazuje nam sie eq, po wylogowaniu musimy znowu wpisac haslo aby otworzyc eq.

2.opcja:

Gdy klikniemy na ikonke eq w prawym dolnym rogu to wyswietla nam sie eq ale "zakluczone" sa tylko ubrane przedmioty, po wpisaniu odpowiedniego hasla mozemy ubierac/zdejmowac przedmioty, wymagaloby to dodatkowej ikonki.

Czy jest wgl taka mozliwosc, a moze juz ktos to zrobil? Zapobieglo by to kradziezy przedmiotow w wypadku keylogera (bo chyba hasla do depo nie mozna w ten sposob pozyskac?).

Opublikowano

Nikt jeszcze tego nie wymyslij,ale pomysl dobry, albo zrobic to pod jakas szkatulke,klikasz na szkatulke musisz wpisac haslo,jesli wpiszesz prawidlowe do eq wypadna itemy.

Hmm co do bezpieczenstwa jesli nie podasz loginu,haslo to nikt Ci nie wejdzie raczej na konto.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

no dla chcącego nic trudnego :p dla mnie to by jakiegoś wielkiego problemu nie zrobiło :p wystarczyło by cmdchat wie queście , skrypt python który pokazuje eq jeśli hasło jest równe temu przesyłanemu przez cmdchat , tylko problem w tym że łatwo było by obejść , bo wystarczyło by wejść na zwykłego clienta

@up to z szkatułkami to raczej zrobić wystarczy questem :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...