Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Metin2mod PL

McSpell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój problem polega na tym, iż pobrałem Metin2mod PL z tej strony: http://www.metin2mod.tk/metin2pl.html

Zainstalowałem pod najnowszego Metina2 PL i hack nie chce się włączyć jak i Metin. Kiedy odpalam przez metin2.exe wyskakuje błąd: "PL: Niepoprawnie został zainstalowany mod, przeinstaluj moda lub usuń plik newkamerfunc.mix aby móc grać."

A gdy odpalam poprzez metin2m_pl.exe to wyskakuje błąd: "Run-time error '5': Invalid procedure call or argument."

Proszę o pomoc!

Opublikowano

Hack włącza mi się, ale jedynie raz po zainstalowaniu Metina, potem jak wyjde i jeszcze raz chce wejść to nie chce odpalić. Musze znowu odinstalowywać, zainstalowywać i wtedy wchodzi.

Przeinstalowanie Metina nic nie dało.

Opublikowano

Wgraj najnowszego moda do spatchowanego klienta Metin2.pl i zawsze odpalaj przez laucher moda (nie przez patchera, czy metin2.exe!). Ustaw, aby uruchamiało KamerModa jako administrator i wyłącz antywirusa.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...