Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy jest możliwy ban za FB?

winer1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie odnośnie fishbota. czy gdy lowie na fishbocie i jestem przy kompie, wszystko widzę, odpisuje, zostanę zbanowany, gm się pozna że mam fishbota?

i-love-my-motorcycle.png

Opublikowano

Jeśli odpisujesz to na 100% Nie wygląda to tak, że GM zadaje Ci 2 pytania, najpierw zmienia sie w potwora i pyta w co sie zmieniles a potem jakies matematyczne nap 2+2 jak odpiszesz dobrze to nie bd bana na 100% (Ustaw se zeby przestalo lowic na szept, gdy pojawi sie GM) (((CHODZI TERAZ O KAMER MODA CHYBA)))

Pomogłem? Postaw: "✔ Lubie To"

Opublikowano

Co Wy mu ludzie mówicie..

Tak czy tak maksymalne łowienie na koncie to powiedzmy 2 dni..

Wyciąga Ci wędkę z takim samym czasem cały czas więc oni to wykryją i masz bana i tyle. Chyba że wcześniej podejdzie do Ciebie GM to będziesz miał wcześniej.

Opublikowano

Up watpie zeby ktoremus chcialo sie logi przegladac . Zazwyczaj tylko sie pytaja . Najpierw pisza witam / siema . i jak odpiszesz ma swiety spokoj .

BUM

Opublikowano

Tu się nie zgodzę.. Używałem fb dwa dni.. Po 2 dniach bana otrzymałem, a gm nawet do mnie nie podszedł... Napisałem do suportu i taka odpowiedź.

Otrzymałeś blokadę systemową za używanie niedozwolonego oprogramowania.

Blokady te są nakładane na podstawie zapisów w HS co powoduje że są niepodważalne.

Od blokad systemowych nie przysługuje żadne odwołanie czy też

złagodzenie kary.

Proszę zapoznać się z tematem:

http://board.metin2.pl/board215-metin2-og%C5%82oszenia/board216-nowo%C5%9Bci-i-og%C5%82oszenia/board257-informacje-i-nowo%C5%9Bci/board1076-archiwum/1183271-systemowe-blokady-kont-za-u%C5%BCycie-niedozwolonego-oprogramowania/

Opublikowano

Na Metin2.pl nie banują za fishbota 'po logach', dlatego jeśli będziesz na postaci i będziesz po kilku sekundach odpisywał na szept, to szansa na bana jest znikoma. :-)

Opublikowano

Ja raz miałem taką sytuacje że właśnie GM nawet nie podszedł do mnie, gdy już się nałowiłem poszedłem otworzyć shop'a. Jak wróciłem po ok. 1h do kompa byłem wylogowany i konto było już zablokowane, wiec nie wiem

i-love-my-motorcycle.png

Opublikowano

Tu się nie zgodzę.. Używałem fb dwa dni.. Po 2 dniach bana otrzymałem, a gm nawet do mnie nie podszedł... Napisałem do suportu i taka odpowiedź.

Moze podszedl tylko mial invi wlaczone xD Tak zazwyczaj gm'y robia xD

BUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...