Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hack na zatrzymanie hp przy końcówce

emilo01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj się biłem z typkiem i w pewnym momęcie na 10 sekund staneło mu hp i nie chciało zejść .... waliłem go po 190 k dało by rade żęby ktoś mi podesłał program lub link do tego jak tak to proszę pisać na pw z góry thx

Opublikowano

Jeżeli biłeś po 190k to jesteś biegły w hackach więc po co pytasz?.

Nie ma hacków do DO ! no chyba oprócz TKK*

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

:) hahahaha cepie? , ja wiem więcej od cb ,bądź o to spokojny nie wierzysz ? zapytaj się kogo chcesz na pl :)

//Spam + flame= 5% :) Paradisia

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

wszystko jest, tylko cepie nie wiesz, kto, co i gdzie...

wiesz co to cep?

Co do tematu to nie ma takich hacków. Nie wiem może koleś użył umiejętności statku, albo miałeś laga.

A skoro twierdzisz, że jest to pobieraj aż Ci ruski konto ukradną i będziesz tworzył nowy temat.

4758463064.png

Opublikowano

:) hahahaha cepie? , ja wiem więcej od cb ,bądź o to spokojny nie wierzysz ? zapytaj się kogo chcesz na pl :)

haha o tobie to mówią że najwiekszy programista w kosmosie na pl:) :):)hehe

5%

//Stim

Opublikowano

Na 100 % coś było lub jeszcze jest... to nie może być przypadek że jak biłem "magików" to zostawało im 1234 HP ( słownie tysiąc dwieście trzydzieści cztery punkty życia ) i byli właściwie nie do ubicia - same pudła. Gdyby to było raz to bym powiedział że przypadek ale jeśli tak się wieszało u kilku przeciwników z taką samą ilością HP to o przypadku mowy być nie może. Jak ktoś coś ma to proszę o info.

PS

kiedyś był dostępny filmik ( chyba i na tym forum ktoś go wstawił) to był ktoś z PL3 klan ZUO i pomimo że kilku go nawalało dostawał same pudła - po tej akcji posypały się bany

Opublikowano

Bo ja tych chujów zgłosiłem, nie ma upierdalania na bugach.

ps jebał pies ten klan

dałbym screena z ticketa ale zgubiłem

//5%

Opublikowano

Potwierdzam jest coś takiego! Kiedyś przylecieli sobie do nas Defcom i Liberator mówie a słabi są ubije ich a nagle wale ich i zostaje im ćwiartka HP nie do ubicia normalnie! Dodam jeszcze że to było na starym kliencie gdy nie było Apisów i był stary wygląd dronów więc max mogli mieć 16-20 osłonek.. A walili po 20k! Dodam że nie mieli WIZ bo gdy zaprosiłem ich do grupy to była ikonka normalnego statku którym latali O_o

Opublikowano

Potwierdzam jest coś takiego! Kiedyś przylecieli sobie do nas Defcom i Liberator mówie a słabi są ubije ich a nagle wale ich i zostaje im ćwiartka HP nie do ubicia normalnie! Dodam jeszcze że to było na starym kliencie gdy nie było Apisów i był stary wygląd dronów więc max mogli mieć 16-20 osłonek.. A walili po 20k! Dodam że nie mieli WIZ bo gdy zaprosiłem ich do grupy to była ikonka normalnego statku którym latali O_o

Na starym kliencie nie bylo mozliwosci zapraszania do grup

Opublikowano

Na starym kliencie nie bylo mozliwosci zapraszania do grup

Chodzi mi o to co napisał Up ;x Wiem myle to ze starym bo on był całkiem inny lecz wszystko co jest przeszłościa jest stare ^_^

Opublikowano

Na 100 % coś było lub jeszcze jest... to nie może być przypadek że jak biłem "magików" to zostawało im 1234 HP ( słownie tysiąc dwieście trzydzieści cztery punkty życia ) i byli właściwie nie do ubicia - same pudła. Gdyby to było raz to bym powiedział że przypadek ale jeśli tak się wieszało u kilku przeciwników z taką samą ilością HP to o przypadku mowy być nie może. Jak ktoś coś ma to proszę o info.

PS

kiedyś był dostępny filmik ( chyba i na tym forum ktoś go wstawił) to był ktoś z PL3 klan ZUO i pomimo że kilku go nawalało dostawał same pudła - po tej akcji posypały się bany

Też gram na pl3 i z tego co zauważyłem to połowa klany ZUO to tacy "magicy".

reklama

Opublikowano

Kiedyś był program o nazwie antistealth. Program robił tak że gdy zostawało ileś tam % hp to nie dało się go ubić lub odrazu go wylogowywało.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Kiedyś był program o nazwie antistealth. Program robił tak że gdy zostawało ileś tam % hp to nie dało się go ubić lub odrazu go wylogowywało.

Pierdolisz durnoty, w AS nigdy nie bylo opcji ze nagle cudownie HP ci nie schodzilo. Co najwyzej mogl byc logout hack.

A co do hackow to teraz juz nic nie wiadomo, od kiedy ruscy maja magicznie dostep do ACP i sprzedaja wszystko co popadnie,a nawet unbany.

Opublikowano

Jeżeli biłeś po 190k to jesteś biegły w hackach więc po co pytasz?.

Nie ma hacków do DO ! no chyba oprócz TKK*

Koniecpolski a widziałeś kiedyś dmg test? Bez hacków są w stanie do 280k wyciągnąć na zsumowanym hicie.

wiesz co to cep?

Co do tematu to nie ma takich hacków. Nie wiem może koleś użył umiejętności statku, albo miałeś laga.

A skoro twierdzisz, że jest to pobieraj aż Ci ruski konto ukradną i będziesz tworzył nowy temat.

Obalmy pare stereotypów.

1. Nie wszystkie "ruski" kradną

2. Większość niedziałających programów/cracków botów/innych cud jest produkowana wcale nie przez rosjan.

A co do tematu, szczerze mówiąc nie wiem, być może jest takie coś działające, ale raczej

a) jest tak strzeżone że na 99% tego nie znajdziesz

B) jak już znajdziesz i zaczniesz używać możesz się liczyć z 99% bana na konto, myślisz że jak podlecisz do gościa i nagle na żylecie pójdą ci same pudła przez kilkanaście hitów to Cie nie zgłoszą?

7yo9.png

Opublikowano

Hacka nie znam, ale wiem że jest bug, przy którym jak ktoś ma resztke hp. Bodajrze zmienia konfe, i ma pełne jak i również osłone..

Czyli.. trzaskam sie z gosciem, mi zostala wieksza zyleta.. a on już pęka, zmienia konfe ma nagle cale zycie i całą osłone.. i jestem w czarnej d***..

Z tym bugiem się dość często na pl2 spotykam ;)

Opublikowano

Nie będę tutaj podawał konkretnych danych, ale powiem, że na jednym z polskich serwerów często (a zwłaszcza podczas wojen międzyklanowych) spotyka się takie sytuacje:

1. Lejesz kogoś i gdy pozostaje mu żyleta nagle nie wchodzą mu żadne obrażenia przez jakiś czas. Miałem wojny z klanami, gdzie 5 bardzo dobrych statków lało 1 gościa i nie mogliśmy go rozwalić, bo HP mu się zatrzymywało. Słyszałem na TSie o nazwie programu "Twarda Trzydziestka" i podobno działa to tak, że jak masz 30 000 HP to nagle goście którzy Cię biją przez przynajmniej 8 strzałów będą mieli same pudła. Ale na oficjalnym forum pewnie tego nie dostaniesz.
  2. Sytuacja nr 2 to taka jak pisał ktoś powyżej - bijesz kogoś, jemu zostaje żyleta i nagle w cudowny sposób gościowi wraca całe/prawie całe HP. Oczywiście nie ma na sobie Solance, a robota w boju i moce aegisa widać tak więc być może to jest bug, albo program.

Na jednym z klanów na serwerze PL gość oferował na TSie przy mnie jednej osobie "w pakiecie" taki program na minimum 8 pudeł z rzędu, ale nie będę podawał konkretnych nicków czy klanów. Potwierdzam jedynie ze swoich obserwacji, że coś takiego (niestety) istnieje.

Opublikowano

Jak już gość wyżej piszę.. Może coś się dowiem o tym bugu ( Nie gwarantuję ) Bo znam kolesia który go posiada..

Ale pewnie za darmo/tanio go nie odda ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...