Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BSOBJ PLUGIN na privie.

MaTHeS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pobrałem serwer z jednych z linków, rozpakowałem po ściągnięciu chcę załączyć grę na sro_client, ponieważ to jest jedyna ikona, która może u mnie uruchomić grę gdyż nie ma żadnej innej do instalacji czy launchera. Pokazuje się na pulpicie po kliknieciu w sro client zakładka, że silkroad zostaje uruchomiony następnie wyskakuje błąd o treści |

"bsobj plugin can't create file transfer menager !

maybe pack file corrupted or someone is alredy accessing it now... try after few minutes later"

Muszę kliknąć " ok" gra się wyłącza i to na tyle. Zna ktoś co może to przeskoczyć ?

pobierać z innego linku grę ? czy może to przez to, że mam windows 8 ? Sorki, nie jestem świeży nie grałem w sro kilka lat, z góry dzięki !

nikt nie korzysta z tego programu, gra nie jest włączona 2x, próbuje za kilka minut, zawsze to samo. jakieś pomysły ?

ściągnięcie isro, update clientów, usuniecie antywirusów nic nie pomogło, przeczytane różne fora - nic!

Gdyby ktoś znał rozwiązanie, proszę o pomoc. :)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...