Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co polecacie na taki sprzęt ?

Skara90210

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odrazu mówię jak zły temat to przepraszam ale nie wiem gdzie to napisać. Przejdzmy do rzeczy, otóz szukam gry na mój komputer która by przynajmniej chodziła na minimalnych wymaganiach ( byle płynnie bez większych zwiech ).

Jakie gry preferuje ? Nie zależy mi tak bardzo na grafice ( chociażby z względu na mój słaby komputer ) tylko o to by po prostu fabuła lub inne elementy gry wciągały. Najbardziej zależy mi na tych gatunkach :

Wojenne ( single player, mogą być też multi ) -

Sportowe ( wyścigi jak najbardziej, z piłki nożnej to raczej nie bo mam fife 12 ) -

RPG ( Moje ulubione, grałem w gothic 1-3 z dodatkami też, risen 1 ) -

Przygodowe ( tutaj bardzo się nie orientuje ale chętnie bym zagrał w jakaś dobrą przygodówke ) -

Gry akcji ( coś jak gta dodam, że grałem w san andreas, mogą być też inne tytuły nie koniecznie z tamatyki gta ) -

Mój sprzęt ( wiem, wiem słaby kiedyś będzie lepszy ;d ) :

Windows 7 Home Premium 64 bit.

Pentium® Dual-Core CPU E5800 @ 3.20GHz ( 2CPUs), ~- 3.2GHz

Pamięć ram 6 GB

Zasilacz 400w

Karta graficzna ATI radeon HD 5450 1GB.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...