Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bugowanie PD

Eck0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż moje pytanie brzmi następująco

Jeśli ściągnę Pliki z 2008 roku i przełożę locale_pl z plików np 2009 do 2008 to połączę się na serwer jako na plikach 2008 czy 2009 ?

Czy mam jakoś inaczej to zrobić ?

Czy nie ma to większego znaczenia , jeśli serwer jest na plikach z 2009 to nie ma takiej siły żeby wejść na plikach 2008 roku?

Ponieważ na 2008 jest Bug z PD Ogarnięci wiedzą o co chodzi :) i chodzi mi właśnie o to :)

Ponieważ wiem że jeden serwer nie jest postawiony na plikach z 2008 roku a widziałem że osoba ma PD na 361 godz i 6 min , pokazywała na Handlu :) Dlatego wiem że ma jakiś dostęp na pliki z 2008 roku.

Pozdrawiam.

72a822d3b8320f.png

Opublikowano

Bugować pierścienie dało się na Plikach 2006 nie ma żadnych plików 2008/2009

Dzisiejsze servery są na SF2010 i nie zbugujesz tam PD

Opublikowano

Bugować pierścienie dało się na Plikach 2006 nie ma żadnych plików 2008/2009

Dzisiejsze servery są na SF2010 i nie zbugujesz tam PD

Kolega mówił że tylko na plikach 2008 można zbugować :), ale nie będę się kłócił .

To powiedź mi jak to jest możliwe że jeden gracz pokazywał mi PD na 361 godz i 6 min ? przez handel tylko na starych plikach można pokazywać ;) więc chyba jakoś to ominął :)

72a822d3b8320f.png

Opublikowano

Sam mam takie pierścień na EliteMT2 ,ale zrobiłem go jak server był jeszcze na SF2006 , było to jakieś dwa lata temu chyba ;)

Jaki to server?

Opublikowano

Sam mam takie pierścień na EliteMT2 ,ale zrobiłem go jak server był jeszcze na SF2006 , było to jakieś dwa lata temu chyba ;)

Jaki to server?

Ja chciałem zbugować na Pandorze :) a wiesz może czy jest jeszcze jakiś serwer na plikach z 2006 roku ?

72a822d3b8320f.png

Opublikowano

To jest stary server więc mógł to zrobić tak jak ja .

Nie ma serverów już na tych plikach

Może być też tak że na Pandorze jest kilka rodzai PD i któryś z nich jest zbugowany i da się nadal to wykonać

tss5io.jpg

Opublikowano

To jest stary server więc mógł to zrobić tak jak ja .

Nie ma serverów już na tych plikach

Może być też tak że na Pandorze jest kilka rodzai PD i któryś z nich jest zbugowany i da się nadal to wykonać

tss5io.jpg

Aha , czyli da się tam zbugować pierścień a skąd mogę dropnąć PD który mogę zbugować ? są w Red Lesie czy tylko w szkatach niektórych bossów ?

72a822d3b8320f.png

Opublikowano

Aha , czyli da się tam zbugować pierścień a skąd mogę dropnąć PD który mogę zbugować ? są w Red Lesie czy tylko w szkatach niektórych bossów ?

Już Ci pisałem że się dało jakieś dwa lata temu gdy server był na SF2006 od jakiś dwóch lat jest na SF2010

Opublikowano

Nie wierzysz koledze, dlatego ja powtórzę - nie dasz rady zbugować PD'ka, ani teraz, ani w przyszłości. Kiedyś się dało i stąd mają te pierścienie - teraz się nie da.

Opublikowano

Nie wierzysz koledze, dlatego ja powtórzę - nie dasz rady zbugować PD'ka, ani teraz, ani w przyszłości. Kiedyś się dało i stąd mają te pierścienie - teraz się nie da.

Aha Dziękuje. Czyli temat można dodać do zamkniętych.

72a822d3b8320f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...