Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Okradli mnie co robic? SealianMT2

Nakayuto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzis uzytkownik o nickach HACK,BMWe36,mroczny okradl mnie z 70 kk i z pro hwanga na all postacie co ja mam robic? ja musze odzyskac tego hwanga na dropka...

1362073068-U722918.png

Dzieki daronian :P

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

Opublikowano

nic nie zrobisz dales sie jakos zrobic w bambuko i tyle teraz ci pozostalo dropnac hwanga albo kupic hwang dropi na mapce 220lvl z bosa jak by co

Opublikowano

Do 220 to mi jeszcze tylko lvla zostalo ze hohohohoho nigdy tyle nie wbije.

Przy okazji ten hwang byl warty 300kk.

1362073068-U722918.png

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

Opublikowano

Przecież ten użytkownik pewnie cieszy się łupem, nie odzyskasz rzeczy, chyba że zgłosisz to na policję (Ponoć można jako kradzież wirtualna..)

Pomogłem? Postaw: "✔ Lubie To"

Opublikowano

Przecież ten użytkownik pewnie cieszy się łupem, nie odzyskasz rzeczy, chyba że zgłosisz to na policję (Ponoć można jako kradzież wirtualna..)

mozesz isc na psy jak mi kumpel z reala wlazl mi na poczte zgadnol odpowiedz :p i ukradl mi stall trute i 10 kamoli to musial oddac i placil mi 150zł odszkodowania ktore dalem na iska :p :)

Opublikowano

Może iść jeżeli wartość skradzionych przedmiotów przekroczyła 250 złotych...

@Topic

Nic nie zrobisz, możesz napisać do supportu serwera i opisać ten problem.

http://www.mpcforum.pl/topic/900058-kidmoderator-metin2/  : Najlepsze podanie na Kid Moda jakie czytałem.

Opublikowano

Potraktuj to jako nauczkę na przyszłość. Większość z nas została w jakikolwiek sposób przez kogoś oszukana. Zbieraj na nowego hwanga ;-)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Napisz do teamu ze cie okradli ale eq swojego juz nie odzyskasz. Chociaz ten co okradl dostanie bana. I tak obawiam sie ze konto stworzyl specjalnie zeby okradac a potem przeklada eq na swoje.... ;p

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

W dupe kopane chetnie bym mu róze w dupe wsadzil gnojek walony niech sie cieszy hwangiem...

Przepraszam administratorow za wyzwiska ale to bylo dla mnie bardzo wazne. Prosze nie dawajcie mi % :(

A przy okazji odzyskal bym chociaz yang?

1362073068-U722918.png

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

Opublikowano

W dupe kopane chetnie bym mu róze w dupe wsadzil gnojek walony niech sie cieszy hwangiem...

Przepraszam administratorow za wyzwiska ale to bylo dla mnie bardzo wazne. Prosze nie dawajcie mi % :(

A przy okazji odzyskal bym chociaz yang?

Nie ma szansy na odzyskanie. To zwykły oszust

Opublikowano

Jak jestes głupi to Cię okradli!

Ty się nie odzywaj, bo każdy był, jest i w przyszłości może być okradziony. Jak nie w internecie to przez polski rząd :P Ty tak samo możesz być okradany, a nawet możesz o tym nie wiedzieć. I nie oceniaj, że on jest głupi, bo nie wiesz czy to jego wina, że stracił konto.

Opublikowano

omg hwang warty 100kk syf wywalilem ostatnio 13 sztuk masz o co plakac :)

LubiePvP <3333333333

LoveSex Rekrut tylko z ts :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...