Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno PSP

radula

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanko:

Czy warto kupić na dziś dzień PSP?

Jak już coś to 3004 bo wg. mnie street to badziew...

Mam tylko PS2 i BARDZO stary komputer, zależy mi na konsoli przenośnej a nie mam zbyt wiele pieniędzy...

Opublikowano

A gdzie kupię? W mediamarkt jest street po 400 (Pfff) a na Allegro 3004 widziałem w cenie PSV (Pfff WTF!?) a używane są po ok 200-300zł ale wyglądają jak by grali tym w nogę, kosza, albo baseball...

Sorry, ale nie moge edytować postów na telefonie...

P.S.

Jak z grami multiplayer? Są ludzie na PSN i da sie fajnie pograć? I są fajne gry w które da się pocinać godzinami na multi???

Opublikowano

Grałem w MH na ps2 i moja opinia jest taka: Nie lubię 95% gier z Japonii/Chin po prostu NIE POTRAFIĘ!

Ok, czyli pogram w jakieś strzelanki przez PSN, chyba sobie kupię w takim razie konsolę... Jeszcze mam możliwość kupienia nowej GO za 600/700zł... Opłaca sie?

Opublikowano

PSP GO to niewypał, nie bierz jej!!

W strzelanki raczej przez PSN nie pograsz.

Zagrasz za to w MULTIPLAYERZE przez neta:-)

image.png 

Opublikowano

Poszukam w mojej okolicy, popytam znajomych :D narazie znalazłem już dwóch co chcą sprzedać :)

A faktycznie w pobliskich komisach też mogę coś wyłapać

P.S.

Taki maly off-top:

Jak myślicie, czy PSP z obudową zrobioną ze stickebomba może ładnie wyglądać???

Opublikowano

Bo jak obudowa będzie zniszczona to można oblepić - chyba najtańszy sposób na poprawę wyglądu :\

Czyli brać PSP 3004 nie PS3, PSV, ani żadną inną konsolę typu pegazus?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nowe psp 3004 chodzi już po 450, a jak się postarasz i poszukasz dobrze to po 400 xł. Gier na to nowych mało, ale klasyki to taniocha - 30 zł około. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...