Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] uJeeD

qqqqq2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co to znaczy ujeed?

nie wiem czemu mnie to interesuje ale

co 5 turek ma taki nick nawet polaka znalazłem uJeedPL spytałem go czemu ma taki nick powiedział że nie wie :huh:

oLqzgYC.png

Opublikowano

A co o znaczy nN? i wNb? bo pierwsze widze... albo NS... W warrocku tego nie słyszałem ale odkąd zacząłem grać w CA to to ciągle widze.

Opublikowano

NN to znaczy NoName. NS to no scope. Np grasz One Man Army na SR only i koleś płacze i NS. NS na ogół walą zerowcy, którzy nie umieją grać i liczą tylko na szczęście że trafią. Rada:P Piszesz mu QQ QS i po sprawie :P

674071459604241683421.gif

Opublikowano

co to znaczy ujeed?

nie wiem czemu mnie to interesuje ale

co 5 turek ma taki nick nawet polaka znalazłem uJeedPL spytałem go czemu ma taki nick powiedział że nie wie :huh:

To mnie spotkałeś uJeeD_PL;)

Opublikowano

a Nn to nie znaczy czasem Nice nade?

y? Nawet takiego określenia nie słyszałem... Nn to zawsze było no name.. Jak ci ktoś ładnie rzuci nada to jeśli chcesz piszesz 'n1' i już..

Opublikowano

y? Nawet takiego określenia nie słyszałem... Nn to zawsze było no name.. Jak ci ktoś ładnie rzuci nada to jeśli chcesz piszesz 'n1' i już..

z tym ze n1 znaczy nice one.. a nie ze ladnie nada zucil :D ja sie wielokrotnie spotykalem z Nn i sadze ze dobrze mysle acz kolwiek mozesz miec racje :D

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

Bo mam:) Jeśli kojarzysz to napisz do kaboma. Nie wiem jaki on ma nick tera, ale Ci to potwierdzi. A n1 ma kilka znaczeń. "Nice" to samo mówi za siebie, a czy napiszesz n1 lub nice to mała różnica.

Opublikowano

nN to wiekszosc z was .

A kto ciebie ktoś zna?

BTW, gdzieś w dziale poradniki, jest temat o wszystkich skrótach.

hellwasfullLOGO2.gif

Opublikowano

a moze bedziecie sobie romansowac na PW? bo od tego właśnie jest niechcem zmieniac poziomu ale skoro autor nie pisze to chyba cls?

muzycznapomaranczvandet.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...