Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Działający Cheat(niewykrywalny)

bartek91122121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam oczywiście nie korzystam teraz z tego ale użyałem. i nadal działa

opisze wam krok po kroku jak zagrac/pobrac cheata

1.wchodzicie na strone xxx robicie konto/wchodzicie na emial i akceptujecie rejestracje

2.po zalogowaniu na stronie przechodzimy w xxxx

3.macie takie coś jak
Download xxx(use the link)

Download the xxx (use the link)

And Download xxxv2.1 (use the link)

pobieracie te 3 pliki potem odpalacie gre )po włączeniu gry siedzicie w menu nie dochodzicie na serwer

4.następnie otwierasz plik PBSSblocker.exe do góry macie takie coś jak Select Game Process i szukacie BFP4f.exe
teraz gdy wybraliście proces BFP4f.exe naciskacie na Block PB Screenshot odczekujecie 5-20sec

5.program sam się wyłączy następnie włanczacie Extreme Injector v2 i do góry ciśniemy select szukamy procesu BFP4f.exe potem add DDL i szukacie pliku BPF4f.exe (ten 3 plik który pobraliście) potem naciskamy na inject i mamy odpalonego hacka Menu hacka włancza się po naciśnięciu 1 na numpadzie albo END

Poradnik jest mój ale hack i te pliki nie. znalazłem je tam na stronie. mam nadzieje,że się przyda
hack nie wykrywalny jakieś 95% pewności,że nie dostaniecie bana nawet jakbyście chcieli grac na serwerach ea games .. ja osobiście 16lv wbiłem potem bez cheatów (poradnik jest dla tych co nie umieją przeżyć bez cheata ;d

PS. własnie zapomniałem dodać,że admin was jedynie może zbanować jak ma screena z punkbustera a to jest niemożliwe ponieważ programem PBSSblocker blokuje screenshoty robione przez punktbustera

mam nadzieje, że komuś pomogłem ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...