Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nietypowy blueScreen ;]

Presik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam napotkalem się na dziwny bląd w moim systemie używam Windows 7 32bit podczas próby polączenia z serwerem TeamSpeak3 pokazuje mi się blueScreen o dziwo tylko z 1 serwerem Ts który dziala i dnia dzisiejszego już na nim bylem. BS to STOP: 0x0000007F wszystko mi pięknie dziala a bardoz mi zalezy na tym serwerze Ts jakieś rady ?

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Sorki za ctrl+c ctrl+v, ale mam nadzieję że pomoże:

Aby rozwiązać ten problem, użyj odpowiedniej metody:

• Jeżeli albo oprogramowanie, albo sprzęt mogą powodować określoną pułapkę, należy przeprowadzić debugowanie, aby ustalić, które z nich jest jej przyczyną. Jeżeli można podejrzewać, że wystąpił problem ze sprzętem, należy spróbować wykonać następujące kroki rozwiązywania problemów ze sprzętem:
    1. Sprawdź pamięć RAM komputera, uruchamiając oprogramowanie diagnostyczne dostarczone przez producenta komputera. Wymień pamięć RAM uznaną za uszkodzoną. Upewnij się również, że wszystkie moduły pamięci RAM komputera działają z tą samą szybkością.
    2. Spróbuj usunąć albo wymienić kontrolery, karty lub inne urządzenia zewnętrzne.
    3. Spróbuj użyć w komputerze innej płyty głównej.
  • Jeżeli zwiększasz częstotliwość zegara procesora, ustaw ponownie częstotliwość zalecaną przez producenta procesora.
  • Skontaktuj się z dostawcą sprzętu w celu uzyskania zaktualizowanych sterowników sprzętu i/lub aktualizacji systemu BIOS.

Aby uzyskać więcej informacji dotyczących awarii procesora, skorzystaj z podręcznika procesora Intel.

graphic.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

@up dzięki za info ;)

Problem rozwiązany :

Do wymiany była:

Płyta główna ze wszystkim + Przy okazji dysk twardy z 300 na 500 zamieniłem. Można zamknąć.

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...