Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy kombajn do gier ? O_O

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osoba która ma kasę na takiego Kompa raczej tym się nie przejmuje i to nie jest komputer do gier bo nie ma takich wymagających gier.

Opublikowano

To jest komputer, na którym będziesz mógł z dobrym łączem włączyć kilka serwerów Metina na kilkaset osób (pieniądze zwrócą się z IS'u). Jak zobaczyłem procesor, zasilacz 1500W i pozostałe parametry to się szczerze zdziwiłem. Ile prądu? Dużo.

Opublikowano

Kupisz kompa, postawisz kilkanaście serwerów z jakiś gier ( oczywiscie jezeli masz dobre lacze ), i zwroci ci sie moze w 5 miesiecy :P

Opublikowano

To nie jest komputer do gier. Do gier złożysz sobie za kilka tysięcy i wszystkie gry na full będą chodzić. Na takim to tylko serwery stawiać

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

NIE KUPUJ Z ALLEGRO BO NIE BD DZIAŁAĆ xD

jak widać czytać nawet nie potrafisz, to sprzęt składany na zamówienie klienta a nie byle szmatławy gotowiec jak twierdzisz

na 5 godzin by ci na pewno mało prądu nie zżarło trudno określić ile ale powiem ci ze za 10-11k mogę złożyć ci takiego samego albo i lepszego pc

tak samo mówienie głupot ze za tak śmieszną cenę złoży się lepszy wydaje się nie na miejscu, sama grafika kosztuje więcej czasami i na 100% jest kilka razy lepsza od każdej karty graficznej jaką zamontuje się

pełen zestaw przy normalnej pracy ok 300W, przy do 2000 W czasem więcej ( do tego typu zestawów często montowane są dwa zasilacze )

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ty no prądu to sobie policz ile zje

P=U*I*cosf (około 0,8)

1500=230*0,8*I

I=8,2 A

Ty zje ci około 8,2 ampera bo o to pytałeś. (wartość chwilowa)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...