Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] KamerMod Error

bandite

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , sciągnełem nowego Moda od KMR . Zainstalowałem go bez żadnego problemu , podczas uruchamiania gry Wyskakuje mi Error o tresci '' Mod nie został poprawnie zainstalowany ...'' Reinstalowałem Moda i Metina lecz niestety error ten nadal wyskakuje ... szperałem troche po forum i niestety zaden temat nie mógł mi pomóć . Wie ktoś co może powodować wyskakiwanie tego Erroru ?

sygna2.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

To tak: pobierz 6 raz najnowszy mod. :D

Nastepnie zainstaluj ponownie metina i spatchuj go. Nastepnie wypakuj moda do folderu ze spatchowanym metkiem. ;)

Jesli nie dziala to juz nie ma rady na to..

Opublikowano

Przy pobieraniu KamerModa wyłącz antywirusa. Gdy już go ściągniesz to wyłącz też zaporę systemu. Wgraj zawartość do spatchowanego klienta Metin2.pl (!) i uruchamiaj przez metin2m_pl w trybie zgodności z Windows XP SP2/SP3.

Opublikowano

Dziękuje daronian. Nie miałem ustawionej zgodnosci i nie mogłem uruchomić moda za pomocą metin2,_pl . Więc próbowałem uruchomić grę poprzez ikonkę Metin . Temat to zamknięcia jeszcze raz dziekuje wszystkim za pomoc ;)

sygna2.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...