Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[2D] xtie

ScoTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie są własnością tego portalu na jaki się powołałeś, każdy wie, że robisz to bo Twoja koleżanka wyszła na niemądra dając mi niesłusznego warna i do tego dostałem -5% od Administracji.

Czysta polska zawiść. Wnoszę o ub w imię sprawiedliwości.

Opublikowano

Link który podał prowadzi do tych samych grafik, które opublikowałeś (ten sam adres).

Opublikowano

Dobra nawet jak nie tego portalu to innego, a ty powinieneś dopisać regułkę "Obrazki są zrobione przez : <nazwa>"

A i na obrazkach są linki do strony tera-online więc to ich jakby własność, bana nie zdejmuje.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Dostałeś raz upomnienie słowne. Nie poskutkowało to dostałeś warna. A tego, że ktoś z administracji Ci go zdjął tego nie rozumiem, ponieważ każdy jeden uważał ten warn za słuszny.

A co do plagiatu - publikując coś, co nie należy do Ciebie należy podawać wszelkie źródła, z których owy plik się wzięło. :)

Opublikowano

Ale nie wiem przez kogo są zrobione bo Twój święty portal sam plagiatował je i nie dał źródła.

Tyle w temacie do zamknięcia wyjaśnione z administratorem.

Opublikowano

Dobra, nie ma czegoś takiego jak załatwione z administratorem. Ban słuszny więc jakim cudem zdjęty ?

Proszę o wypowiedzenie się kogoś z administracji.

Opublikowano

Grafiki nie posiadają watermarku więc nie widzę stosowności bana, temat leży w kosztu + przedstawiane informacje są powszechnie dostępne.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Grafiki nie posiadają watermarku więc nie widzę stosowności bana, temat leży w kosztu + przedstawiane informacje są powszechnie dostępne.

Temat leży w koszu bo go wywaliłem przed chwilą. Ale dobra jak chcesz.

Zamykam bo to nie ma sensu ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...