Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Program z TV

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam programu, który leciał ładnych parę lat temu. Jeżeli dobrze pamiętam to na TVP4. Ale ręki sobie uciąć nie dam. W każdym razie był o tym, że naukowcy(?) typowali zwierzęta, a później tworzyli komputerową rekonstrukcję ich walki. Wcześniej jeszcze, o ile dobrze pamiętam, budowali jakieś modele szczęk tych wytypowanych drapieżników... nie mogę sobie przypomnieć tytułu tego programu, a pilnie mi potrzebny. :D Także jeżeli ktoś coś kojarzy to proszę o pomoc. ;)

Opublikowano

I porównywali ich wagę, wzrost i odliczali od 10 do 1?

Ne tam tego nie było. Budowali modele szczęk (to na pewno) i później tworzyli komputerową rekonstrukcję. No i te zwierzaczki walczyły sobie. ;>

Opublikowano

TVP4 o.O Nie mieszkam w Polsce, mam polsat cyfrowy ale tam nie mam czegoś takiego (Polsat nie posiada tego programu? )

Cyba, że chodzi CI o TV4 ...?

Nie jest to przypadkiem galileo ?

1363095337-U286162.png

Opublikowano

TVP4 o.O Nie mieszkam w Polsce, mam polsat cyfrowy ale tam nie mam czegoś takiego (Polsat nie posiada tego programu? )

Cyba, że chodzi CI o TV4 ...?

Nie jest to przypadkiem galileo ?

TV4 czy TVP4... szczerze mówiąc nie pamiętam, bo praktycznie w ogóle tej stacji nie oglądam. >.< Wiem tylko, że w tytule było coś z bestiami (chyba...). xD Ale to nie jest Galileo. ;f

Opublikowano

Wiem o jaki program chodzi i on był bodajże na Animal Planet albo National Geographic Chyba miał w tytule Bestie albo coś takiego (Starcie besti )

*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Wiem o jaki program chodzi i on był bodajże na Animal Planet albo National Geographic Chyba miał w tytule Bestie albo coś takiego (Starcie besti )

Tak. Miałeś racje, byłam pewna, że to było TV4. >.< Dziękuję ślicznie, zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...