Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Dział] Nova Raider

Gość Stim

Nova Raider  

37 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jeste? za dodaniem dzia?u na forum?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym zasugerować dodanie działu Nova Raider na forum, ponieważ chyba nie tylko ja zauważyłem podbicie popularności tej gry.

Jeżeli jej nie znacie to najwyższy czas ją poznać ;)

Jest to gra przeglądarkowa z gatunku MMO, która jest podobna do DarkOrbit.

Opis gry:

Nova Raider jest grą MMORPG na przeglądarkę rozgrywaną w kosmosie. Do gry nie potrzebujemy pobierać ciężkich klientów bo wszystko jest dostępne poprzez przeglądarkę. Jeśli ktokolwiek grał z Was w Dark Orbit to powinien czuć się tutaj jak w domu bo ogólna specyfika rozgrywki jest niemalże identyczna. Gracz w Nova Raider wciela się w rolę pilota, który właśnie uciekł swoim statkiem od wrogiego najeźdźcy. Zgubiliśmy się w tym wielkim wszechświecie i teraz przyszło nam wyruszyć w poszukiwania swojej planety matki. Spotkamy wiele wrogich statków, potworów kosmicznych i piratów, ale eksploracja wszechświata tak nas wciągnie, że wprost musimy pogodzić się z ciągłą agresją jaką spotykamy na każdym kroku. Naszym statkiem przemierzymy mnóstwo galaktyk, oczywiście pozwolono nam tutaj również ulepszać nasz kosmiczny pojazd dodając przy tym zupełnie nowe części, bronie itp.

Dostępne serwery: FR1, FR2, International, DE1, TR1, BR1, PL1.

Link do gry: http://www.novaraider.com/pl/

Video:

http://www.youtube.com/watch?v=P22viPN-sR0

Pozostawiam ankietę.

Zapraszam do głosowania.

Opublikowano

Nie mam nic przeciwko, ale może najpierw dodać subforum do innych MMO via WWW (zapomniałam ^^)? Żeby zobaczyć czy gra rzeczywiście znajdzie swoich zwolenników na MPC. :) Jak się sprawdzi to dodanie działu nie będzie problemem.

Opublikowano

Nie mam nic przeciwko, ale może najpierw dodać subforum do innych MMO? Żeby zobaczyć czy gra rzeczywiście znajdzie swoich zwolenników na MPC. :) Jak się sprawdzi to dodanie działu nie będzie problemem.

Gra przeglądarkowa - automaycznie nie do mmo a do Via WWW.

Opublikowano

Gra wygląda jak marny klon DarkOrbit

Nigdy nie zdobędzie dużej popularności.

Jest już jakiś temat dotyczący tej gry ?

nie wiem czy grasz w DO czy nie.

NR to gra, która nie wymaga pakowania złotówek tak jak DO.

Tematów było wiele tyle, że zakładanych w DO bo gdzie indziej.

Opublikowano

Są boty do tego ? :D

Zapewne tak, jak do każdej innej gry przeglądarkowej a jeśli nie ma to na pewno będą ;)

Opublikowano

Gra wygląda jak marny klon DarkOrbit

Nigdy nie zdobędzie dużej popularności.

Jest już jakiś temat dotyczący tej gry ?

To powstało dla głupich dzieci płaczących, że nigdy nic w DarkOrbit nie osiągną, bo update'y są fuj.
Opublikowano

To powstało dla głupich dzieci płaczących, że nigdy nic w DarkOrbit nie osiągną, bo update'y są fuj.

Co ma obecnie do tego DarkOrbit?

Sugestia jest o dział dla zupełnie innej gry.

Fakt, jest to podobne do DO ale nie zmienia to faktu, że to inna gra.

Opublikowano

Stimuś, aleś mnie nabrał xD Przez chwilę żem myślał, że to DO tylko po updat'cie xD

Gra wydaj się ciekawa ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jestem na Tak przynajmniej nie będzie spamu tym gównem w dziale DarkOrbit.

Opublikowano

Gra nudzi po tutorialu,a dynamika jest tak zobrazowana, że szachy systemowe w Viście wydają się bardziej dynamiczne jak się poruszają.

Była już zresztą propozycja i nie przeszła, gra szybko się nudzi i niewiele oferuje.

@EDIT Down

Pisze tutaj bo jeszcze dostanę warna za spam, trzymam za was kciuki może wywalczycie swoje, ale dla mnie nieciekawa gra.

Opublikowano

Gra nudzi po tutorialu,a dynamika jest tak zobrazowana, że szachy systemowe w Viście wydają się bardziej dynamiczne jak się poruszają.

Była już zresztą propozycja i nie przeszła, gra szybko się nudzi i niewiele oferuje.

To tylko Twoja opinia i ją szanuje jak każdą inną jednak dużo osób grających w DO gra również w to co widać po postach i powstających tematach (alternatywa bez kasy?).

NR dopiero się rozwija, nie żerują na kasie i nie mają zawodowych programistów i grafików.

Owszem, sugestia już była lecz wypowiedziała się tylko jedna osoba i na tym koniec. Została zapomniana.

#down:

Boty.

Opublikowano

Ha Ha Ha ...

http://www.mpcforum.pl/topic/832941-2-pomysly-doskonalace-forum/

było napisałem sam ten temat wszyscy oczywiscie na NIE ...

Lecz jak napisał to ktoś mający Moderatora dark orbit to wszyscy są za .

Jestem na Nie , gra to kopia dark orbit szybko sie nudzi nie ma polskiego serwera o sory juz jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

przejrzysty pomysł to pomysł .

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Ha Ha Ha ... żałosne

http://www.mpcforum.pl/topic/832941-2-pomysly-doskonalace-forum/

było napisałem sam ten temat wszyscy oczywiscie na NIE ...

Lecz jak napisał to ktoś mający Moderatora dark orbit to wszyscy są za .

Jestem na Nie , gra to kopia dark orbit szybko sie nudzi nie ma polskiego serwera

Jak nie ma polskiego serwera?

Za nim się wypowiesz to przeczytaj pierwszy post, jest serwer PL1.

Dziwisz się, że tam się ludzie nie wypowiedzieli, ponieważ temat nie jest przejrzysty i odpowiednio nazwany.

No i co z tego, że kopia -.- ? Tylko na darkorbit się świat opiera?

Opublikowano

Też jestem za, fajna gierka można się tam wyluzować;)

Jestem na tak

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Admin Cienia
Opublikowano

Dark Orbit ma już swoje lata, natomiast Nova Raider dopiero się rozwija dlatego nie ma sensu porównywać tych gier, mimo że są do siebie nieco podobne. Jeżeli gra zdobędzie większą popularność, wtedy można dodać taki dział lub sub-forum w "via www".

Na dzień dzisiejszy jestem neutralny.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Nie mam nic przeciwko czemu nie - na dobry początek proponowałbym dział testowy.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Jestem na Tak , ale widzę , że to kolejneeeee Dark Orbit i nie wiem czy to się może przyjąć, lecz i tak jestem na Tak :D Oby tylko nie było tak jak ze StarCraftem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...