Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończony][Graphic] SweeT vs Wredna

Sweetasny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1358014687-U286162.png

Wyzywający: SweeT
Wyzwany: Wredna
Wstawienie prac do: do 4 dni
Głosowanie do: do 3 dni
Tematyka: Portret
Notatka: Portret tradycyjny rysunek :)

mmg7cy.jpg
Wkoncu :D

Opublikowano

@up moze to byc wegiel twoj wybor powodzenia : )

Tu wstawie prace

Dawno nie rysowalem no ale coz ; )
2qizgnc.jpg

BTW wlasnie rok temu mielismy portrety itp no i cos zapamietalem(szkola sztuki, malarstwo itp.)

mmg7cy.jpg
Wkoncu :D

Opublikowano

Ja swój głos oddaję na swettaśnego.

Praca wrednej jest lepsza technicznie, ma proporcję itp; ale praca sweeta jest po prostu piękna :)

Bardzo ciężko jest rysować portret (twarz człowieka) by wgl przypominało to człowieka :P

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Wredna mimo, iż widać niedociągnięcia (coś tam wiem, ojciec mimo, że nie świecił przykładem jako ojciec to rysunek to był jego żywioł) to lepiej się prezentuje jej praca.

Ale doceniam pracę sweetaśnego.

Opublikowano

SweeT - bardzo ładny dobór kolorów, światło-cień może być (aczkolwiek mogłeś go jeszcze więcej znaleźć ) Ogólnie to bardzo ładnie rysowane..

Jeśli by tak nie patrzeć na to przycięte czoło ( xD ) , i delikatnie krzywe oczka.. i.. pominąć te małe nieschludności przy styku postaci z tłem,

to praca byłaby na prawdę na poziomie :)

Wredna - praca bardziej wykonana graficznie (nie wiele odcieni szarości) niż tradycyjnie. Trochę mechaniczne cieniowanie bez poczucia światło-cienia.

Właściwie to tylko po lewej stronie twarzy (patrząc z naszej perspektywy) coś zaczyna się ciekawego dziać z kreską. Usta ciut krzywe, i oczka w sumie też :P

Robisz zbyt mocne obrysy na postaci przez co praca staje się bardziej 'płaska' i bez głębi. Jeśli za to chodzi o schludność to masz + :)

Ostatecznie głos oddaje na SweeT, ponieważ rysunek jest wykonany nieco bardziej artystycznie. Podoba mi się ;3

Opublikowano

Zdecydowanie Wredna, praca, że tak to ujmę bardziej proporcjonalna, aczkolwiek praca Sweetasnego również ładna.

Kocham kino akcji na forum. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...