Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pet zbierający z wyłączonym oknem?

MatiCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.Ostatnio czytałem ,że jak ma się włączonego peta i wyłączy okno gry to pet zbiera dalej.Usunęli to czy ja robie coś źle ,że mi się pet chowa?

Opublikowano

A co tu można źle robić? Nie wiem czy usuneli, możliwe, jeżeli zostawiasz wszystko ustawione i po prostu zamkniesz okno powinien chodzić, a jeśli nie, to znaczy że naprawili ;)

7yo9.png

Opublikowano

Co wy pierd*** , nie pet sie nie chowa lecz jest taki pament ze ubijają np na pl1 jak zostawisz konto zaraz jakis debil cie ubija :) Ciebie lub jak to ja zazwyczaj robie tempie wszystkie pety i wtedy lipa .

PS. stawaj poza chmurką w czapie lecz musisz miec peta dobrze zrobionego dużo osłony i FULL HP pamiętaj , żylety peta kazdy ubija a całego komu by sie chciało

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Co wy pierd*** , nie pet sie nie chowa lecz jest taki pament ze ubijają np na pl1 jak zostawisz konto zaraz jakis debil cie ubija :) Ciebie lub jak to ja zazwyczaj robie tempie wszystkie pety i wtedy lipa .

PS. stawaj poza chmurką w czapie lecz musisz miec peta dobrze zrobionego dużo osłony i FULL HP pamiętaj , żylety peta kazdy ubija a całego komu by sie chciało

To włącz peta i się nie ruszaj zobaczysz że po jakimś czasie się schowa ;)

killalllogo.jpg

Opublikowano

Ok już wiem o co chodzi działa ,pecik ładnie zbiera z wyłączonym oknem ,dzięki wszystkim za pomoc :)

@up po jakim czasie ?

Opublikowano

Niewiem serio jak ja tak robiłem stawałem kilka osób mnie pilnowało ci którzy normalnie zbierali i mi sie pet nie wyłączał jedynie jak ubili

Spytam sie na ts , dam edita

Na ts mówili ze nie : kolesiowi nazbirało 2700 palki az go ktos z MMo ubił , wiec chyba 2700 palki sie nie zbiera w chwile

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Czy wyłączanie okna gry na noc jest opłacalne ? To czy mnie ubiją mi obojętne. :D

I nadal czekam na odpowiedź czy naprawde pet się schowa o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...