Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nagrywanie na Wooden PC

Peleos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam zamiar nagrywać lola z live komentarzem itd. ale niei moge znaleść odpowiedniego programu.

Mam Win XP (tak jestem fanatykiem XP :P) i mam Lenovo thinkpad R61

Daje lajki (bo jak tego nie napisze to nikt nie odpisze :mellow: heh)

@edit z live komm. chodził mi NIE o stream ale o nagrywanie audio w czasie granie a nie dokładania po tym

Opublikowano

Masz szczęście ^^ Bo aktualnie gram na PBE i wyszlo cos takiego obejrzyj powtórkę po meczu i wtedy możesz sobie frapsika wlaczyć i jedziesz ^^ Pozdrawiam

Opublikowano

cos mi sie wydaje, ze na tym laptopie nie będziesz moglu uzyc nic innego jak lolrecorder

do live streamow trzeba dobry internet (chodzi o upload)

nie wiem czy w google znalazlem dobre parametry twojego laptopa ale jesli tak to pewnie ledwo grasz na minimalnych zeby utrzymać 30fps

to za mało na cokolwiek ;>

Hejo

Opublikowano

Ale sobie ponagrywasz Lenovo R61 ;) Przy dobrych wiatrach będziesz miał te 10 fpsów, no góra 12...

Opublikowano

Ale sobie ponagrywasz Lenovo R61 ;) Przy dobrych wiatrach będziesz miał te 10 fpsów, no góra 12...

Ciesze się , tego świadomy byłem wcześniej moim pytaniem był jakis lekki program do nagrywania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...