Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dead space 3-Co sądzicie o zakończeniu.[UWAGA SPOILERY!]

Gość kamil40013

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kamil40013
Opublikowano

Witam co sądzicie o endingu DeadSpace 3. Issac wkońcu przeżył czy nie ? Zakończenie trochę tajemnicze tak jak w Mass Effect 3. Na końcu zakończenia widzimy Issaca który ogląda czyjeś zdjęcie a następnie umiera. Po tym pokazana jest Ellie która jest sama na statku i rozpacza nad Issaciem który nie wrócił. Po tym Ellie odlatuje i koniec. Jak myślicie będzie DeadSpace 4 ? A może wyjdzie DLC dodające nowe sceny w zakończeniu tak jak to było w przypadku MassEffect 3 ? Najbardziej męczy mnie to czy Issac przeżył czy nie.

Opublikowano

Issac oglada zdjecia ellie. Nie wiadomo czy żyje czy nie mam nadzieje ze jakoś przeżył. Nie wiem jak ale zeby przeżył. DS4 napewno będzie.

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Gość kamil40013
Opublikowano

@UP

Jakoś przeżył ? Nie wydaje mi się żeby takie coś mógł przeżyć. Ale to wszystko zależy od autorów gry jak potoczą DS'a4.

Opublikowano

Zasadnicza różnica jest.

W zakończeniu DS3, nie widzę shitstormu jak w przypadku ME3. Więc po co mają wydawać coś na wzór Extended Cuta? Chyba że wyjaśniało by to los Issaca, to inna gadka jest. Ale jeśli nie ma nagonki fanów jak to było rok temu z ME3, to po co mają robić? Chyba że for money to inna kwestia też.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...