Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Przeniesienie się na West

BonieQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, chce się przenieść na west ale nie wiem czy dam tam sobie radę i wgl nie wiem czy znajdę tam kogoś do grania.

Jak myślicie opłaca się przenieść na west ?

Jeżeli tak wymieńcie plusy i minusy.

Z góry dzięki.

%C3%9Foniek_euw_238_1_nozg.png

Opublikowano

Podobno na west lepszy poziom niż na eune ale to bajka. Wszędzie są ruski i polaczki tudzież trolle

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

ja nie mam dobrych wspomnień z przeniesieniem na west, myślałem, że jest wyższy poziom, ale nie jest, jest taki sam, może się zmienić tylko na platynie 3+.

jak się przeniosłem na westa w każdej grze był afk i tak mnie to zdenerwowało, że przestałem grać.

jak dla mnie zostań na eaście bo o tym wyższym poziomie to kłamstwo.

<>

Opublikowano

Ciężej znaleźć kogoś do duo i ranked teamu. Mniej Polaków albo jak grasz z obcokrajowcami to w innych godzinach będą grać :D

Jeżeli chcesz mi podziękować za pomoc kliknij Lubię to :)

Opublikowano

Na west gra równa ilość idiotów co na East więc nie masz się po co przenosić, a co do większego poziomu jest to bajka tam gra tylko topka bo akurat gracze eune nie mają tendencji wbijać wysokiego elo. Jeżeli chcesz prawdziwy poziom to załatw sobie konto na NA nam odczujesz zmianę.

1396292564-U784394.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...