Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Java lub C++] Programowanie cheatów linki dla początkujących.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

(raczej dobry dział? bo w dziale programowanie cheatów nie moge zakładać nowych tematów )

(jeżeli takich tematów na forum jest pełno proszę przymknąć oko, ponieważ zawsze taki temat może komuś się przydać ^^)

Heja, od krótkiego czasu interesuję sie hakerstwem, uczę się dosyć długo javy lecz w każdej chwili moge przejść na c++. Chciałbym zostać hakerem (krakerem nie zabardzo ;/ szczególnie, że sam bym nie chciał by ktoś włamywał się do moich gier) dokładnie chciałbym pisać "hacki" i wkradać się na konta osobą, wykorzystują ludzi, ale od czegoś trzeba zacząć (hacki do gier) zawsze ta wiedza do czegoś może się przydać. I właśnie szukam i szukam na internecie porad itp.. wszędzie prawie to samo tylko
opisy... Wiem, że ktoś nie wyśle mi całych kodów bo to było by bez sensu :P.

Może poradzicie mi pare linków jak zacząć? (tylko nie kolejne linki gdzie opisują co to hakerstwo ;/ i czy dam rade nim zostać)

yyy... zawsze możecie napisać dobre linki na PW jak się boicie, że za dużo dzieci będzie psuło zabawe w grach.

ps... kompilatorów mam duzo Eclipe, Visual Studio... itd..

Zrobie liste tutoriali dla tych co odwiedzą ten temat:

[Język angielski] http://www.youtube.com/user/L4DL4D2EUROPE?feature=watch

[Język polski] http://www.mpcforum.pl/topic/740549-tut-jak-robicpisac-hacki/

Opublikowano

(raczej dobry dział? bo w dziale programowanie cheatów nie moge zakładać nowych tematów )

(jeżeli takich tematów na forum jest pełno proszę przymknąć oko, ponieważ zawsze taki temat może komuś się przydać ^^)

Heja, od krótkiego czasu interesuję sie hakerstwem, uczę się dosyć długo javy lecz w każdej chwili moge przejść na c++. Chciałbym zostać hakerem (krakerem nie zabardzo ;/ szczególnie, że sam bym nie chciał by ktoś włamywał się do moich gier) dokładnie chciałbym pisać "hacki" i wkradać się na konta osobą, wykorzystują ludzi, ale od czegoś trzeba zacząć (hacki do gier) zawsze ta wiedza do czegoś może się przydać. I właśnie szukam i szukam na internecie porad itp.. wszędzie prawie to samo tylko

opisy... Wiem, że ktoś nie wyśle mi całych kodów bo to było by bez sensu :P.

Może poradzicie mi pare linków jak zacząć? (tylko nie kolejne linki gdzie opisują co to hakerstwo ;/ i czy dam rade nim zostać)

yyy... zawsze możecie napisać dobre linki na PW jak się boicie, że za dużo dzieci będzie psuło zabawe w grach.

ps... kompilatorów mam duzo Eclipe, Visual Studio... itd..

Zrobie liste tutoriali dla tych co odwiedzą ten temat:

[Język angielski] http://www.youtube.com/user/L4DL4D2EUROPE?feature=watch

[Język polski] http://www.mpcforum.pl/topic/740549-tut-jak-robicpisac-hacki/

osobom, a nie osobą.

Eclipse / VS to nie kompilatory.

A co ma haker (nie cracker) do gier? :O

Nie znając podstaw, poucz się lepiej teorii, a nie 'hakierstwa'

Opublikowano

Hacker to nie dziedzina.

Hacker to styl życia.

Wysyłaj ludziom kayloggery i z głowy.

Mógłbym rozwinąć temat ale autor ma za niski poziom intelektualny. (widoczny w wypowiedzi)

Jeśli zmądrzejesz, odezwij się na pw.

img_ref1525_01-800x200.jpg

Opublikowano

"Idiots everywhere" <_< . Zamiast komuś wytłumaczyć to nabijacie sobie posty trollami ?

Do tematu ... Ucz się języka, jak go opanujesz to wtedy możesz coś zrobić.

pwhGb.png?1

Opublikowano

Mógłbym rozwinąć temat ale autor ma za niski poziom intelektualny. (widoczny w wypowiedzi)

A więc macie coś wspólnego ;)

mjut.png
Opublikowano

"Idiots everywhere" <_< . Zamiast komuś wytłumaczyć to nabijacie sobie posty trollami ?

Do tematu ... Ucz się języka, jak go opanujesz to wtedy możesz coś zrobić.

Sam, nic nie wniosłeś do tematu "Ucz, się jezyka" to to on wszędzie usłyszy wnieś coś normalnego.

Jego poziom intekektualny nie jest duży, ale cóż odezwij się na pw hacki do gier ja pisze i sprzedaje ^ ^.

AD%20OR%20CRY_euw_92_3_logo.png
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...