Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Odblokowywanie broni za Founds

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam takie pytanko, mam trochę founds ;p wystarczająco by odblokować broń na np 20 lvl

ja mam mały lvl a chciał bym używać broni na wysokim.

mam w eq broń na wyższym lvl niż mój i tam jest opcja za founds odblokuj i kup

i nie wiem dokładnie o co z tym chodzi, jeżeli to wybiorę i wydam founds to będę mógł używać tej broni na moim poziomie ?

wiem że podobne tematy już były ale jakoś w nich nie znalazłem sprecyzowanej odpowiedzi na moje pytanie :P

z góry dzięki

a i jeszcze jedno pytanko :D do specjalistów ;)

ja mam 5 lvl i w specjalnych ofertach jest pakiet brutalnego dla snajpera jest snajperka M95 i jak bym ją kupił to wyszło by mnie taniej niż za M95 którą mam w eq nie odblokowaną na 20 lvl i nie wiem co robić

i nie wiem czy jak kupię z oferty specjalnej to czy będę mógł używać na moim lvl

Opublikowano

ej a mam jeszcze jedno pytanko :) jak kupię z oferty specjalnej ale tam nie pokazują lunety i tam jest taniej niż zwykle i są jeszcze 3 gratisowe itemy, to czy jeżeli kupię taniej z oferty specjalnej to czy będę miał standardową lunetę i czy też będę mógł tego używać bo zwykła jest za 6599 a z oferty specjalnej za 5699 czy coś w tym stylu i nie wiem co się bardziej opłaca bo też nie wiem czy w ofercie jest luneta standardowa tzn default ;p

oferta specjalna inaczej te całe okazje w pakiecie brutalnego jest ta snajperka i jest taniej ale nie ma lunety :/

Opublikowano

Lepiej kup pakiet z L96A1 bo masz lepsze dodatki (luneta z zoomem x) i broń. I wszystko będzie odrazu dostępne a dodatki będziesz mógł mieć w każdej broni.

Opublikowano

M95 jest wolne, tak jak powiedział @UP, lepiej kupić pakiet z L96A1 - Bardzo szybka snajperka, i zadaje chyba dość duży dmg ( nie wiem dokładnie ile dmg. bierze ale wiem że jest lepsza niż M95) Lepiej wtedy by było kupić ten pakiet z "Elką" (L96A1) xD

Opublikowano

Kup sobie JTigera za około 10 k ja się przymierzam ale brakuje mi 10 zł do PSC :D
W nim masz l9(podobna zajebstia) saiga 12 (shotgun) Dodatki do L9 i ubrania takie dla kamuflażu :D Dobre np na Dragon Valey;]

GNLS-Soxic.png

Opublikowano

JTiger jest najlepszym pakietem, masz tam wszystko czego potrzebujesz (może oprócz lufy, precyzyjna lepsza), snajperka L96 jest najlepsza, a cena niska jak na taką zawartość. Nie zastanawiaj się i bierz, będziesz zadowolony.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

kup cay zzestaw z 96

tak będziesz mog używać tego co kupisz na zawsze na każdym poziomie

nie kupuj pakietu z m95 96 jest epszą sniperką w 100% ^^

YAY

Opublikowano

Czy lepsza. Zalezy od stylu gry. L96 jest dosc szybkostrzelna, ale strzalem w ciało zabiera 55-65 hp. M95 zabiera troszke wiecej. :) Zas jesli ktos celuje w glowe to bez roznicy bron. :P Chociaz zestawe z eLką jest lepszy przez tą fajna lunetke. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...