Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BUG z rp

TEQ213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jeśli ktoś kożystał z bugu na rp

Cześć, dzięki że się ktoś zainteresował ;-)
Od razu zastrzegam, że NIE MOŻNA dać sobie samemu tych RP, polega to na podarowaniu RP kumplowi (nie musicie ich mieć, bo dopiero je "zrobimy"), po czym zaufany kumpel odda Ci Twoje RP poprzez centrum prezentów w LoLu w postaci skórek / bohaterów. Ja zazwyczaj dzielę się z kumplami po równo ale kwestia umowy. Tak więc musisz mieć kumpla godnego zaufania, który jest na Twojej liście znajomych przynajmniej przez 2 tygodnie i ma przynajmniej 10 lvl, czy tam 20 lvl. Nie pamiętam dokładnie, ale takie są po prostu warunki.
A więc: wchodzisz na stronkę http://fake-it.biz/?data=de i odświeżasz ją, posłuży nam ona do generowania danych. Interesuje nas tylko lewa kolumna z danymi! Teraz wchodzisz na sklep LoLa, w Centrum Prezentów i klikasz Podaruj znajomemu RP, -> Podaruj RP, -> wybierasz zaufanego kumpla z listy i przechodzisz dalej. Wybierasz metodę płatności PayPal, kwota 20 Euro (3600 RP). Wtedy przenosi nas do wypełniania jakichś głupot ;> Zrobiłem zdjęcia ze wskazówkami jak należy je wypełniać.
1. http://www.tinypic.pl/k6dh6du7z519
2. http://www.tinypic.pl/kroogyh5x1o8
Jeśli nie chce przechodzić dalej to znaczy, że coś źle wypełniłeś i proszę to sprawdzić. Wypełniasz oczywiście danymi ze stronki która ci je wygenerowała (podałem ją powyżej). Po przebrnięciu przez te formularze jeśli wyskoczy coś innego niż biała stronka, na której powinny być dwa przyciski Weiter - jeden na górze, a drugi na dole, to znaczy że już jest coś źle i ci nie zadziała. Ja zawsze klikam ten na dole ale nie wiem czy jest jakaś różnica. I teraz właśnie decydujący moment - jeśli wyjdzie okienko z lola z przyciskiem w prawym dolnym rogu "Zrealizuj zamówienie" czy coś takiego to znaczy że się udało, klikamy ten przycisk i twój kumpel właśnie otrzymał RP. Dlatego też warto mieć przyjaciół xD Teraz wystarczy się tylko podzielić RP poprzez przekazywanie skórek lub bohaterów poprzez centrum prezentów. W razie jakichkolwiek pytań, pisz.
Pozdrawiam, Glebo Wink
PS. Wacham się czy wstawiać to na forum główne, bo mogę dostać bana za takie haki albo dojadą mnie Tongue Napisz swoje zdanie czy powinienem to wstawić na forum, czy nie. I oczywiście napisz czy zadziałało. Milego Wink

Mi nie działa, inni piszą że działa, próbujcie.

I nie zadawać mi pytań, bo całość skopiowana z PW z innego f

to ma problem bo dostałem wezwanie do sondu w berlinie :/ i chyba wy też dostaniecie taką wiadomość

Opublikowano

Dowód na PW, inaczej warn za trollowanie,

tymczasem temat zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...