Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam] pluginów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam pluginów - ale mam spore wymagania więc nie wiem czy istnieją....

-plugin na odnawianie terenu (co jakiś czas, np. godzina) - wiem że taki plugin istnieje... Ale czy jest taki, aby odnawiany teren był LOSOWY?

(np. ilość określonych klocków w procentach / lub po prostu losowa generacja, czy coś w tym rodzaju)

-zaawansowane tworzenie spawnerów mobów - np.:

*potwór ma określony przeze mnie ekwipunek (zbroja, broń)

*ma inną ilość HP niż normalnie

*spawnuje się wolniej niż zwykle (np. raz na kilka minut)

*po zabiciu wypadają z niego niezwykłe przedmioty

-plugin (lub jakiś sprytny sposób :D) na:

*tworzenie kolorowych nazw dla itemów

*itemy o nadzwyczajnych "zdolnościach" - np. bardzo wysoki poziom ulepszenia, ciekawe efekty...

*nietypowe itemy, których normalnie nie ma w grze - np. kupony, monety, czy coś w tym rodzaju (lub item po którego użyciu aktywuje się komenda, efekt lub coś podobnego)

Opublikowano

MineReset? Ale czy odnawia on klocki losowo? (nie zawsze tak samo)

EpicBoss miałem, ale kiedy robiłem więcej bossów to coś psuło się z ich spawnowaniem.... Nie raz widzę na PlanetMinecraft spawnery mobów w ZBROJACH - może na to jest plugin? Albo jakiś sposób, choć domyślam się że nie łatwy....

PhatLoots wygląda atrakcyjnie :) Tylko jest bardzo rozbudowany... znacie do niego jakieś poradniki?

Zacznę sobie tworzyć RPG :) I potrzebny mi będzie plugin do "odnawiania" zawartości skrzyń. Ale nie zawsze tak samo, - szukam pluginu odnawiającego itemy LOSOWO (ale rodzaje itemów wybieram ja). Dobrze by było gdyby czas co jaki się odnawia również był losowy (a najlepiej gdyby odstępy czasu ustawiałbym też ja :) ).

Opublikowano

Minereset odnawia klocki randomowo (losowo).

To z zombiakami w zbrojach te spawnery to MCEDIT'em jest robione

Wpisz w google PhatLoots :)

TreasureChest :)

Opublikowano

TreasureChest się nada? Odnowi itemy losowo, co losowy czas? :)

Szukałem PhatLoots, ale nic zbyt ciekawego nie znalazłem...

Ktoś wie czy w tym pluginie można połączyć ITEM z KOMENDĄ?

A co do spawnerów.... Czy da się je wrzucić na mapkę w jedno miejsce, a potem przenieść WorldEdit'em gdzie się chce? (tak aby się nie "uszkodziły")

Opublikowano

Polecam ci wpisać w google : "Jebanany Treasurechest"

Wejdź w ten poradnik obejrzyj od początku do końca i powinna być odp.

Z spawnerami to nwm :D

Opublikowano

poradniki Jebanany są super! :)

Troszkę poczytałem i TreasureChest powinien być idealny....

Z tymi spawnerami powinno być OK, bo troche testowałem u siebie, ale będę czekał na czyjeś potwierdzenie :)

A czy MCedit ma jeszcze tak ciekawe (podobne) opcje? np. przerabianie itemów, głów, lub coś równie ciekawego

Kiedyś widziałem DRZEWO z korą z każdej strony - to sprawka tego programu? :D

Czy PhatLoots łączy item z komendą - to jest jeszcze ważne :) Bo dobrego poradnika nadal nie widzę....

Opublikowano

Prosze o odpowiedzi, to może powstanie ten serwer RP :) Szczególnie na te pytania pod spodem:

Czy PhatLoots łączy itemy z komendami?

Czy w treasureChest można zrobić tak aby do jednej skrzyni mogli zaglądnąć wszyscy gracze?

Opublikowano

dołączę się do tematu jak zrobić kolorowe nazwy i opis przedmiotu wiem że się da bo sam mam coś takiego ale to działa tylko po wpisaniu kodu na VIP :<

Opublikowano

Kolorowe nazwy itemow mozna robic na 3 sposoby. 1szy nadawanie go sobir komenda np /i dsword name:&4Miecz_&1Bogow_&2Atlanty ( nie widac podkreslen) 2.na takiej samej zasadzie zrobic kit w essentialu 3. plugin Engrave

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...