Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server minecraft survival+frakcje BlackServ zapraszamy!

MrLowcaPl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg BlakServ

Info.png

strzalka.gifTYP: Survival+Frakcje

strzalka.gifSloty: 10

strzalka.gifIP: gomc.owncraft.pl:2148

strzalka.gifPotwory: On

strzalka.gifZwierzęta: On

strzalka.gifPvP: On

strzalka.gifPremium: Nie ma

strzalka.gifNether: Jest

strzalka.gifBialaLista: Nie ma

Admin.png
Właściel: dawidek1270 HeadAdmin: lowca JuniorAdmin:Mr_cokiee

pluginy.png
Są dobrze dostosowane do gry

InfoDOt.png
O 19 zaczna się rekrutacja na moderatora!! Podania pisać w komentarzch.
Wzór podania.
Nick w grze:
Dlaczego ty:
Byłes adminem lub modem na jakimś servie?:
Zainteresowania:

Zachedzamy do kupna vipa bardzo tani :D

Oto link do reklamy serva na yt: http://www.youtube.com/watch?v=WbOAiy2xZZM

A tutaj forum servera: http://titanumcraft.hpu.pl/news.php

Opublikowano

Nick w grze: TheWerdun89

Znajomości w komend: W komendach to zależy do jakich pluginów jeżeli chodzi o World Edit itp to nic trudnego chociaż czasami mam problemy.

Dlaczego ty: Chciałbym zostać modem na serwerze ze względu na to, że jest to nowy serwer a można tam jeszcze dużo dużo zrobić, chodzi mi o dodatkową zabawę dla graczy mógłbym nagrać reklamę i to nie jakąś tak jak niektóre reklamy są na youtube jakość 240p Stanowcze nie.. Mam na tyle dobrego kompa, że to nie musi być 240p czy 360p ale do rzeczy gdyż nie chodzi o mój komputer, jestem bardzo wyrozumiały jeżeli chodzi o finanse serwera więc mam parę pomysłów jak sprzedać vipy np Aby gracze chętniej kupowali vipy który kosztuje np 7 zł możemy dodać jedną darmową działkę jakieś dosyć dobre itemy PVP albo darmową expiarkę można również robić eventy z okazji przykladowo 15 vipów :p I gracz któryś w końcu pomyśli ,,No kurde skoro ten vip daje takie bajery ponoć dobre itemy PVP i darmową działkę i kosztuje tak niewiele naprawdę się opłaca szukuję pieniążki" Ten plan może nawet zadziałać.. Oczywiście to tylko przykład ale nie zapomniałem również o budowlach które będą tworzyć super klimat dla graczy. Również staram się dla graczy aby mieli jak najlepiej dobry klimat, zabawę, budowle, zamki czy posągi. Myślę, że mogę pomóc wam administratorom jeżeli chodzi o takie rzeczy. To chyba na tyle ale pamiętajcie admini często przychodzą mi nowe pomysły które można wykorzystać w ramach serwera

Byłeś kiedyś administratorem na jakimś serwie ?: Oczywiście, że tak jednak niestety wyrzucili mnie.. a za co ? przykładowo była taka sytuacja, że jeden admin tak się wkurzył nwm na co i rozwalił połowę spawnu, Oczywiście, że byłem sam na serwie jako Admin naprawiałem to, pokazałem HeadAdminowi co zrobił na ss ale mi nie uwierzył było parę podobnych sytuacji i w końcu kiedyś deop i ban i za co to ? Za to, że nikt mi nie wierzył ale trudno siła wyższa.. Od tamtego czasu szukałem serwera z rekrutacja

Zainteresowania: Na serwerze zainteresowała mnie administracja zdziwiłem się, nigdy nie widziałem żeby admin był taki pomocny dla gracza odpowiedzieli mi na pytanie OMG zazwyczaj grałem na serwach gdzie admini mieli graczy praktycznie w dupie. Uwielbiam gry RPG np Skyrim, Uwielbiam także gry typu Call of duty lub World of Warcraft czy tam czasami Mount & Blade Warband, Ogólnie uwielbiam gry. To chyba na tyle

Pozdro: TheWerdun89

Opublikowano

Xsardes

13

Dobra

Lubie porzadek na serwach i nie cierpie chitow

Bylem operatorem na kolegi Serwerze

Lubie pilke i sport czasami slucham piosenek uwielbiam czytac czasami chodze na turnieje pilki noznej.Bieglem raz w szkole jako reprezentant.Skacze w dal i w zwysz.

Opublikowano

Tak na prawdę serwer żałosny... No niestety... Administracja mało ogarnięta serwer zrobiony w 5minut... Jeszcze VIP dostaje Fly co to ma być?... 10 slotów na survival+frakcje no nie ma co... Spawn nic ciekawego... i nie można wpisać /spawn tylko /warp spawn... Nie polecam serwera chyba, że chcecie dostać bana za "Trochę nieogarnięta Administracja" mówię prawdę chwile potem już Ban no super. NIE POLECAM...}
Polecam jeżeli ktoś lubi 6 osobowe wojny gildii ;)...

Opublikowano

Zacznijmy od początku. Pierwsze grali u mnie na serwerze po tym zrobili swój. 10 slotów? Kpina! Vip ma FLY - na Survival i Frakcje? ProVip ma time day i night - nie skomentuje. Spawn nie ogarnięty, respi w dup*e, trzeba pisać warp spawn. Gdy cokolwiek sie powie na serwerze o jego wykonaniu to kick/ban. Po skomentowaniu serwera widzę:

ss2tz.png
Administracja - totalne 0. Nic nie pomogą tylko zapraszają do Vipa.
Dodatkowo ostatnio Łowca wszedł na serwer i powiedział: "Ej RaZoR, jak skopiować budynek World Editem, bo otworzyliśmy Survival+Frakcje" - a sam mam taki serwer.
Na 100% ODRADZAM !!! Ten serwer nie ma sensu, 10 slotów z czego 4 adminów - ohoh ale będą wojny gildii. Pozdrawiam, nie traćcie tam czasu!
Opublikowano

Zacznijmy od początku. Pierwsze grali u mnie na serwerze po tym zrobili swój. 10 slotów? Kpina! Vip ma FLY - na Survival i Frakcje? ProVip ma time day i night - nie skomentuje. Spawn nie ogarnięty, respi w dup*e, trzeba pisać warp spawn. Gdy cokolwiek sie powie na serwerze o jego wykonaniu to kick/ban. Po skomentowaniu serwera widzę:

ss2tz.png
Administracja - totalne 0. Nic nie pomogą tylko zapraszają do Vipa.
Dodatkowo ostatnio Łowca wszedł na serwer i powiedział: "Ej RaZoR, jak skopiować budynek World Editem, bo otworzyliśmy Survival+Frakcje" - a sam mam taki serwer.
Na 100% ODRADZAM !!! Ten serwer nie ma sensu, 10 slotów z czego 4 adminów - ohoh ale będą wojny gildii. Pozdrawiam, nie traćcie tam czasu!

Razor nie wiem czy masz cos z głowa tak samo jak rebeled czepiacie sie 10 slotów my nie spimy na kasie zeby na poczatek dac odrazu 100 slotów Gdy serv bedzie zapełniony do zwiekszym sloty.

Po drugie ban za nic hahah. Ban za obrażanie adminów i złą kulturę. Czepiasz sie sie spawna a sam nie umiesz zrobić lepszego spawna na twojm servie spawn to zwykłe gowno.

Fly dla vipa no i co ludzie jak wydaja kase to na coś fajnego a u ciebie vip z jakims hujostwem za ceny z kosmosu. Tak prawda spytałem się ciebie to nie umiałem tego zrobić a ty jestes taka zajebana kurwa ze nie pomozesz nikomu.

Admnistracja nie pomaga chyba u ciebie.

Pozdro dla was i huj wam w dupe.

Opublikowano

@up Dzieciaku ogarnij się, kultura! Nie pomogłem Ci bo wchodzisz na mój serwer (Surv+Frakcje) i pytasz się jak kopiować budynek bo też taki serwer otworzyłeś... no ogarnij szczyt bezczelności. 10 slotów to totalna porażka, tak to wam nigdy nie pójdzie - chcecie rozkręcić to zainwestujcie. Faktycznie mój spawn dupy nie urywa ale przynajmniej jest ogarnięty. Już widzę Vipa jak wpada do czyjejś frakcji na Fly i ich jedzie (hoho ale musiałoby być zabawnie :D). Ceny z kosmosu? Masz takie same oprócz tego, że mój SuperVip jest za 30, ale mój coś ma a twój tylko fly i time day i night (hahahah). I ogarnij.. pomagamy ale na naszym serwerze. Po co mam Ci pomagać, żeby robić konkurencję?

Opublikowano

Razor nie wiem czy masz cos z głowa tak samo jak rebeled czepiacie sie 10 slotów my nie spimy na kasie zeby na poczatek dac odrazu 100 slotów Gdy serv bedzie zapełniony do zwiekszym sloty.

Po drugie ban za nic hahah. Ban za obrażanie adminów i złą kulturę. Czepiasz sie sie spawna a sam nie umiesz zrobić lepszego spawna na twojm servie spawn to zwykłe gowno.

Fly dla vipa no i co ludzie jak wydaja kase to na coś fajnego a u ciebie vip z jakims hujostwem za ceny z kosmosu. Tak prawda spytałem się ciebie to nie umiałem tego zrobić a ty jestes taka zajebana kurwa ze nie pomozesz nikomu.

Admnistracja nie pomaga chyba u ciebie.

Pozdro dla was i huj wam w dupe.

1. Twoja kultura jest godna pogratulowania.

2. Twoja ortografia zasługuje na pochwałę na prawdę jak tak można kaleczyć język polski?

3. Czy to obraza Administracji "Administracja trochę nie ogarnia"

4. Napisałem odnośnie spawna nie mówię, że nasz jest idealny ale ma najpotrzebniejsze rzeczy i pomaga graczom a nie tylko informacje o VIP i 3 komendy odnośnie gildii...

5. Co ma spanie od kasy patrz ilu Was jest 4 i po 5 zł się Tylko złożyliście...

Też Cię pozdrawiam nie tak jak Ty nas aczkolwiek, żeby wchodzić na nasz serwer i wykonywać nas od kurw i od zjebanych ludzi no bez przesady. Z całym szacunkiem ale nie pokazałeś się z dobrej strony "Łowco" i ja nie przekręcam Twojego nicku.

Pozdrawiam Rebelde

Opublikowano

No prosze was nie ponizajcie sie przeklinam bo jestem wnerwiony na
pare idiotów dla których 10 slotow to server jest hujowy i gówniany ?
Raczej nie bo mamy pełne sloty :D ,a ludzie chwalą server wiedze nie
wiem o co ci chodzi. Niedługo Bedzie 20 s. I nie wypominaj mi ze nie mam
kasy na serva bo mi mamuśa i tatuś nie dają kasy na server. Czepiacie
sie ortografii ja jak pisze na kompie nie zwracam uwagi na , . i ż, ś, ć
!

Jest nas 4 i co na poczatku było nas 2 i złozylismy sie po 7 zł

Jak zachowałem sie tak jak wy na moim servie weszliscie i zaczeliście nas obrażaci bez powodu.

Do Razora nie chce waszej pomocy nie chdzialem skopiowac waszych hujowych budowli tylko dzialki u nas na servie! I nie sciągnołem survivalu+Factions bo ja zawsze chciałem miec swój serv survival !

Opublikowano

@up Tak tłumacz się tłumacz. Ja jakoś też nie ciągnę kasy, jak byś chciał wiedzieć składaliśmy się po 20 zł, które poszedłem zarobić a nie wyciągnąć od rodziców. Twoja "para idiotów" nie obrażała tylko zwracała uwagę, a to że masz 10 slotów ciągle pełne to jakoś nie jest nic nadzwyczajnego... sama administracja wejdzie i już prawie pełen serwer. Zakładacie 20 slotów, widzę szaleństwo na całego.

Opublikowano

Nick w grze:Piter11
Znajomości koment:
Dlaczego ty:Miałem dużo razy fajne rangi. Jestem ogarnięty i "ogarniam" serwery. Jestem typowym rottem który pilnuje serwera
Byłes adminem lub modem na jakimś servie?:Budowniczym, Modem, Adminem, KidModem, juniorAdminem, Grafikiem, Technikiem
Zainteresowania:Nauka,Gry, flimy, Grafika dziewczyny ;)

esrtkvbdkh6j.png

bar.owncraft.pl:8662 Survival Faction's Minecraft!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...