Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] ArtificialAiming-Radar-v2.7 windows 7.

Orcho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem z tym haxem ArtificialAiming-Radar-v2.7 odpalam go grę łączy normalnie połączył sie dobrzę z grą ale włączam grę a haxa nie widać nie ma ikonki w rogu. co robić?

Opublikowano

Z tego co pamiętam kolejność przy tym hack'u była taka: odpalamy cheat'a i gre, wszystko. Ta wersja jest stara i nie wiem czy nadal działa ;).

Opublikowano

nowy system poprzedni był vista i malina była teraz odpala ale ikonki i efektu brak. może jakiegoś cc++ brakuje .3.6 klikam na hax pajawia się i znika odrazu

Opublikowano

windows 7

Win 7 wszystko ma. Uruchom hack'a i grę jako administrator, jeżeli nie zadziała to kliknij prawym myszki na ikonkę cheat'a: właściwości ---> zgodność i zaznacz aby uruchamiał Ci w trybie win xp ser. pack 3. Tak się zastanawiam czy ten hack działał na won 7 (nie pamiętam) ;).

Opublikowano

Program iw3mp.exe przestał działać mikro podłączony z tego co widziałem na you tube to działa

Zobacz na datę opublikowanego filmu ;).

Opublikowano

pewnie nie dawno ale windows 7 a na vista pyka do teraz. a z tym ładnie łączy ale efektu brak. jeszcze jakieś propozycje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...