Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Fast Odpowiedz pls Tristana fidlestick and alistar za free ?

LOL-Mas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy te postacie można jeszcze dostać ze free aktualne to jest ? gdzie to moge zrobic prosze o podanie szybkiej odpiwiuedzi to dla mnie ważne

Opublikowano

tristana

euw.leagueoflegends.com/facebook

eune.leagueoflegends.com/facebook

alistar

euw.leagueoflegends.com/youtube

eune.leagueoflegends.com/youtube

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

fidla nigdy nie można było za free dostać (o ile dobrze pamiętam), ale np taką Jannę, za 1450 ELO w 2-gim sezonie mogłeś złapać razem ze skinem.

Mogliby dać jeszcze jakieś champy do wygrania za darmo. Jest ich strasznie dużo...

Opublikowano

fidla nigdy nie można było za free dostać (o ile dobrze pamiętam), ale np taką Jannę, za 1450 ELO w 2-gim sezonie mogłeś złapać razem ze skinem.

Mogliby dać jeszcze jakieś champy do wygrania za darmo. Jest ich strasznie dużo...

jak dla mnie to oni nie mają obowiązku dawać champów za darmo , a tak wgl to co oni dali ?? tristana(śmieć adc za 1350) i ali za (450) wiec jak dla mnie bez różnicy jest czy dadza a jak sie uda to walną polub nas na twiterze a dostaniesz udyra za bagatela 1350 -,-

Opublikowano

jak dla mnie to oni nie mają obowiązku dawać champów za darmo , a tak wgl to co oni dali ?? tristana(śmieć adc za 1350) i ali za (450) wiec jak dla mnie bez różnicy jest czy dadza a jak sie uda to walną polub nas na twiterze a dostaniesz udyra za bagatela 1350 -,-

Żałosne. Tristiana śmieć tak? Wnioskuję, że nigdy nią nie grałeś. Moim zdaniem świetny champ. Jeden z moich ulubionych adc.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...