Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fly-Home [SkyBlock+Rozrywka] [35s] [Losowanie Vipa i Svipa]

Razor257

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Logo naszego serwera

d919dcadf2f89.png

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg FlyHome

informacje.png

strzalka.gifTYP: SkyBlock + Rozrywka

strzalka.gifSloty: 35

strzalka.gifIP: flyhome.gomc.pl

strzalka.gifPotwory: Tak

strzalka.gifZwierzęta: Tak

strzalka.gifPvP: Tak, na wyspach i arenach

strzalka.gifPremium: Nie

strzalka.gifNether: Tak

strzalka.gifBialaLista: Nie

admini.png
Właściciel: Dawciool Moderator: Teus Moderator: Razor Moderator: Guniv Moderator: Maaaaati23

pluginy.png
Jest ich 35 w tym większość dla Teamu Serwera podstawowy plugin to Island World + SG + MobArena

inf.png
* Codziennie eventy
* Pomocna administracja
* Vip i Svip
* Postawiliśmy na rozrywkę - planujemy 8 parkourow,
4 trasy do wyścigów (biegi, siniaki, łódki i wagoniki), planujemy ponad 3 areny sg, planujemy 1 - 2 mob areny, do tego mamy już gotową strzelnice (luk się dostaje automatycznie i kręgle.
* Przyjemna teleportacja - zamiast wpisywać dawać XX warpów zrobiliśmy jeden \"/warp portale\" teleportuje on do półkuli gdzie za pomocą comand blocków zrobiliśmy portale aby nie obciążać maszyny
dodatkowym pluginem
* Serwer jest postawiony na jednym z lepszych hostingów - ownserv
* Ładny spawn
* Własny TeamSpeek
* Doświadczenie w serwerach Minecraft
* Dokładna informacja o eventach i nagrodach

Serdecznie zapraszam do odwiedzenia naszego serwera!

Już ponad 150 zarejestrowanych osób!

Organizujemy losowania na 2 vipy (svip na yt i vip na mpc)

Aby wziąć udział w losowaniu na vipa (mpc)

należy wystawić ocenę i swój nick.

Aby wziąć udział w losowaniu na yt należy wejść w ten link, i postępować wg. instrukcji.

Trwa również konkurs na NAJLEPSZĄ nie NAJŁADNIEJSZĄ wyspę!

Opublikowano

Nazwa Serwera : Całkowicie Nowy RPG !

IP Serwera : RPG.iq.pl:26115

Tryb : RPG , Survival oraz Frakcje

Ilość Slotów : Tymczasowo 20

Klasy : Darmowe Klasy : Wojownik,Tank,Mag Lodu,Mag Ognia,Ender Człowiek,Mag TNT,Strzelec.

Admini : MaRsOnIx

Opis Serwera :

Witam.

Dzisiaj chciałbym zaprosić kilka osób na dość prosty oraz bardzo urozmaicony tryb RPG.

Jak zacząć ?

Aby dobrze zacząć początek należy wejść na serwer wybrać specyfikacje po tym teleportujemy się w losowe miejsce na mapie.

Każda klasa ma inną umiejętność ,która jest w jakimś stopniu lepsza.

Dodatkowo po wybraniu klasy dostajemy prefix klasy ,której wybraliśmy.

Na serwerze tymczasowo jest tylko 7 darmowych klas.

Po zgonie przenośimy się na spawn aby ponownie wybrać klase.

O co tutaj chodzi ?

Jest to serwer survival + frakcje tak więc należy jak najbardziej się rozbudować aby zabezpieczyć swą gilldię przed ataki wrogów.

Mapa :

Na serwerze posiadamy dosyć długo szukany generator.

Serdecznie Zapraszamy !
Opublikowano

Serwer nie warty uwagi. Dlaczego?

Administracja w ogóle NIE MIŁA. Napisała do mnie 'Spierdalaj Głupi Chuju' a po tym dała bana. Dlaczego? Już wyjaśniam.

Razor (no a jak, mod) tepał mnie na eventy, na które ja sobie NIE ŻYCZYŁEM tpa. Następnie, gdy było OX, zaproponowałem mu,

że zbuduję profesjonalną maszynę dla niego. A ten 'Gówno mnie to obchodzi'. Najmniejsze uwagi (np. napisałem 'jom') zgłaszał mi 'a co to jom?' a potem 'nie robisz tego specjalnie'. A ROBIĘ to specjalnie. Jeszcze jedna sprawa. Zgadali się na skype, że napiszą tu kilkanaście pozytywów, byście wbijali. serwer jest zerem. Sama prezentka GÓWNIANA.

-PLUSY

1 osoba fajna

-MINUSY

-Praktycznie żadna atmosfera

-Administracja BARDZO nie miła.

-Ogólnie sklepy itp. gówniane.

- Eventy codziennie, zdarza się, że nawet 5 w jedną godzinę.

-Ogólnie cały serwer spadł już na psy

@cdminestudio - Moje konto na twitter. Zapraszam.

"Jedna wiara, jeden klub, Real Madrit, aż po grób"

"Nie żebram o like'y, to like'y żebrają do mnie"

Opublikowano

po 1 sam się o to prosiłeś po 2 jak nie potrafisz przeczytać nicku osoby piszącej to po co cytujesz wypowiedź po 3 jak nie wiesz co to komęda /tpall i /is home lub /spawn nie moja wina poza tym zacytuje czat Ja(Razor): "kto chce na event" cmd(up)"ja" po 4 jom jom jom jom jom jom ! po 5 jak robię eventy to robię te które chcą gracze jako iż siedzę tylko w 1 monecie (nie np tylko w wieczór/noc/południe/ranek/popołudnie) a ja zajmuje się eventami, i sprawdzaniem wysp więc jak wchodzę i gracze mnie proszą o dane eventy, robie je po 6 1 osoba fajna - vip, któremu nie chce się kopać cobla i dodaje ludzi na wyspę po 7 sklep gówniany? spędziłeś na serwie 10 min i nie miałeś co sprzedać dlatego piszesz, że gówniany po 8 masz problem do eventów? inne serwery mają 1 na tydzień... po 9 administracja bardzo nie miła? spotkałeś się tylko ze mną i jestem moderatorem więc kolejny Twój - wymieniony po 10 uważasz, że 1 event do dupy - padłeś jako 1 na evencie pvp 7 graczy każdy na każdego... po 11 schodzi na psy? dobre sądzi jakiś lamus, który specjalnie pisze "jom", pada pierwszy w eventach...

po 12 dla Twojej świadomości nie napisałem 1/2 tego co wymieniłeś po 13 tak się składa, że ja skypa nie podaje publicznie, uwaga zacytuje czat cmd(up): przestań bo napisze na mpc, że serwer jest dupowaty dupo wołowa!" wypowiedź 2 innego gracza: "jedna - nie zaszkodzi, powiem moim kolegom aby napisali, że serwer fajny i zobaczymy, 20 + na 1 -"

Ban jest w pełni uzasadniony a Twój post kompletnie nie ma sensu więc proszę zaprzestań hejtowania serwerów...

Opublikowano

Po 1. Boli Cię coś?

Po 2. Razor? Co? Taki masz tam nick.

Po 3. WIEM bo sam kiedyś prowadziłem serwer Sky Block

Po 4. Jom? Raz tak napisałem i afera! Jprdl

Po 5. Szczerze? GÓWNO ROBISZ. A np. 'ja jebie' to kto pisał? NIE CHCIAŁEŚ ROBIĆ

Po 6. Wow. A może powiedzieć Mixerowi głąbie?

Po 7. 10 minut? Siedziałem na nim dwie godziny, a kasy miałem 500 ileś więc się przymknij głąbie.

Po 8. I właśnie tak powinno być. 1 Co tydzień. A nie, że koleś ma 200tysi i hopsu tralalalala

Po 9. BARDZO, na początku byłeś miły, ale potem pierdolisz ciągle. Co było na parkour? Nie pamiętasz?

Po 10. Pierwszy? Byłem w top 3 co zostali... debil

Po 11. Czytaj pkt. 10

Po 12. HAHAHAHAHAHA bo ja napisałem na 100% 'dupowaty dupo wołowa' chyba Cię coś boli

Po 13. WCALE TAK NIE PISAŁEM. Czego kłamiesz, nie umiesz cytować, TO NIE CYTUJ. Napisałem 'Przestań, bo napiszę na mpc, że nie warto wbijać na ten serwer. Jesteś pedałem'. Może był ban uzasadniony, ale kto się do mnie czepiał? Proszę, powiedz. A tamten koleś 'Pff... jeden minus nie zaszkodzi. Zgadamy się z kolegami, i napiszemy z 20 dobrych opinii, cdminestudio zdrętwieje.

@UP

Hejtuję bo MUSZĘ szkoda czasu na gówniane serwery. Zero profesjonalizmu. Narazka głąbie

Opublikowano

@3up

@2up

@UP

To nie jest reklamo-rozpowiadacz -.-

Razor zamknij temat bo mi Cię żal.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...