Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pacc

x_x_Sniper_x_x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chciałbym się spytac o pacca.
Mianowicie:
1. Czy ustawiając jakiś outfit, po skończeniu pacca zostanie mi on? Czy jak zostanie i przełączę na podstawowy, to nie będę mógł wybrać innego niż podstawowy?
2. Skille. To samo co wyżej czy bd mógł używać skilli z pacca na faccu jak mi się skończy pacc?
3. Mounty. Czy jak zdobędę mounta, skończy mi się pacc, to bd mógł go używać na facc?
4.Pacc jest na wszystkie postacie, tak?

Opublikowano

1.Jezeli skonczy ci sie pacc bedziesz mogl automatycznie korzystac tylko z 4ech podstawowych outów.

Jesli zmienisz to i tak po koncu pacca wywala cie w temple w podstawowym oucie.

2.Nie tylko na pacc mozesz uzywac pacc skilli.

3.Nie jesli zdobedziesz mounta nie bedziesz mogl go uzywac na faccu.

Facc moze tylko konia uzywac chyba.

4. tak pacc jest na cale konto ,mozesz tam miec 10 postaci ,kazda bedzie miala pacc.

Opublikowano

Okej, rozumiem ze outfitem po paccu sie nie nacieszę.

A jeśli chodzi o addony? Jeśli bym je wykonał na jakimś podstawowym outficie to mi zostaną?

wszystko zostaje ,lecz nie mozesz uzywac ich na faccu.

Opublikowano

Lepiej ci to wytłumacze :D

1.Więc masz 4 podstawowe i dostajesz 7 gratis , na reszte musisz zdobyć przez questa , aha i jeśli zrobiłeś addony do nich i jak skończy ci się pacc to ci te addony zostaną i bedziesz miał te 4 podstawowe i jak znowu kupisz pacca to bedziesz wszystko miał i nie musisz na nowo tych addonow zdobywać :D

2.Jest to trening ofline bedzisz dłużej skilował (12h staminy) NA PACCA , i jak ci się skończy pacc to już tego nie będziesz mogł używac np. wyłanczasz kompa i ci skiluje i przez to wbiłem skile po 80. :D

3.Mounty zdobywasz na paccu i jak ci się skończy to go już nie będziesz miał , na faccu jest horse 500gp i masz go na 24h :D

4.Tak na koncie masz np 4 postacie i one będą miały pacca.

Pozdrawiam^^

Hue Hue Hue

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...