Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer |Hamachi| pod exp.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co o tym sądzicie? Zagrali byście na serwerze exp na hamachi? Chodzi mi o easy raty jakoś po 600%.

PS. Sorry jak sie double zrobi bo pisze z telefonu i coś się jeb*e.

Opublikowano

Serwery Hamachi sa bardziej do zabawy-pvp a nie expa.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Ogólnie Serwery Hamachi to 4fun więc jeśli chcesz się brać za robienie serwera pod exp to prędzej na dedyku.

Wątpię, żeby dużo osób grało.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Ale mi sie wydaje ze serwer pvp szybko się znudzi i w końcu nikt nie będzie grał, a pod exp chyba dłużej ktoś pogra. Jak to jest?

Ale mi sie wydaje ze serwer pvp szybko się znudzi i w końcu nikt nie będzie grał, a pod exp chyba dłużej ktoś pogra. Jak to jest?

Opublikowano

No tak z 1 strony masz racje,a z 2 sie mylisz poniewaz jest spora ilosc uzytkownikow ktorzy przegladaja dzial Publikacja serwerow Hamachi, bo wlasnie chca sb pograc na takich serwerach do zabawy.Osobisice jak bym mial grac na serwerze Hamachi na ktorym trzeba grubo expic,to wolalbym wejsc na Priva lub Globala.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Zrób mierny exp, tak aby nie było go za dużo i żeby nie było go za mało. Dużo zbroi mieczy itp. Nowości, jakieś urozmaicenia :D

Jak na 4FuN'a przystało.

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...