Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Forum i hosting.

Gość Walth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!
Chciałbym założyć forum Ip board, o różnej tematyce. Tylko nie mam pojęcia jak zacząć, na jakim darmowym hostingu je postawić? Chciałbym bardzo na ct8.pl, ale nie mam pojęcia jak to zrobić, bo jak już wszystko w filezilli wysłałem wpisuje : adres.ct8.pl/admin/install i pokazuje ` Błąd 404 ` Nie znaleziono obiektu `. Heelp! Liczę na szybką odpowiedź, za pomoc ( z efektami ) daje tygodniowy limit lajków i 5* :) [ jeżeli to zły dział to przepraszam i proszę o przeniesienie. ]

Opublikowano

ja polecam hosting darmowy fwl.pl

jeśli chodzi o płatny to na pewno firehost.pl

404 to błąd, który pokazuje, że pod danym adresem nie ma pliku jak samo info mówi... sprawdź, czy jest w tym folderze index.php. Najlepiej pokaż ss z folderu :) (nigdy nie bawiłem się z IPB więc proszę o SS)

4770714280454741315510.png
Opublikowano

ja polecam hosting darmowy fwl.pl

jeśli chodzi o płatny to na pewno firehost.pl

404 to błąd, który pokazuje, że pod danym adresem nie ma pliku jak samo info mówi... sprawdź, czy jest w tym folderze index.php. Najlepiej pokaż ss z folderu :) (nigdy nie bawiłem się z IPB więc proszę o SS)

chcesz ss z filezilli? :)

Opublikowano

Podczas wgrywania plików na serwer było więcej plików w tym folderze?

Sam korzystałem z filezilli i mi często przerywało wysyłanie plików - od tamtej pory korzystam z TotalCommandera

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Podczas wgrywania plików na serwer było więcej plików w tym folderze?

Sam korzystałem z filezilli i mi często przerywało wysyłanie plików - od tamtej pory korzystam z TotalCommandera

Nie, jest tylko ten jeden plik :)

Opublikowano

Byłem na twojej stronie(była podana na ftp)i wygląda na to że coś z hostingiem albo nie usunąłeś pliku index.php co był od początku strony :)

Widzę że coś zaczyna się na niej dziać :) Teraz powinno być ok :)

Opublikowano

Byłem na twojej stronie(była podana na ftp)i wygląda na to że coś z hostingiem albo nie usunąłeś pliku index.php co był od początku strony :)

Widzę że coś zaczyna się na niej dziać :) Teraz powinno być ok :)

Tak, wszystko zostało ogARnięte, dzięki Hiroshi`emu :) Dziękuję.

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...