Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Części

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, bo bym musiał wymienić w tym laptopie żeby większość gier mi szła na ultra(Far Cry 3, Battlefield 3, Sleeping Dogs)

Na chwilę obecną w tym komputerze jest:

RAM-4GB

Karta Graficzna-Nvida GeForce 410m

Procesor-Intel® Core i3-2330M CPU @ 2.20GHz (4 CPUs), ~2.2GHz

Dysk-580 GB

System- Windows 7 Home Premium 64 bit

Dodam jeszcze że jest to sony vaio

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Na laptopie sobie nie pograsz....

kup stacjonarnego ;)

Już takie coś słyszałem.. Nie stać mnie na nowego kompa, jeśli części będą więcej warte niż komp to wtedy będe myśleć na nowym.

Opublikowano

w tym laptopie byś mógł jedynie powiększyć ilość RAM, a to nic nie zmieni w tych grach.

Dlaczego nic nie zmieni ?

Opublikowano

Ram nie daje duzej wydajnosci, a tym bardziej jak masz 4 i dokupisz drugie 4... =.= O jakim budzecie na te czesci myslałes? W jakim stanie jest ten laptop?

19.png

Opublikowano

Nie myślałem jeszcze ile wydać itp. Chodzi tylko o to co by dokupić trzeba było i wtedy ew uzbierałbym na to kasę. Stacjonarny nie zbyt wchodzi w grę, ponieważ am taką sytuację w domu że nie zawsze jestem w jednym pokoju.

Opublikowano

Laptopy nie są do gier, a tym bardziej do tych najnowszych, kiedy wy to zrozumiecie <.<

Opublikowano

możesz zmienić procesor ale to na jakiś maxymalnie o 5% lepszy, ponieważ lepszego może nie obsłuzyć chłodzenie oraz płyta główna, a ramu więcej Ci nie potrzeba a grafiki nie wymienisz, możesz wymienić dysk na ssd ale to koszt z rzędu 300-500zł a nowy procesor tylko o 5% lepszy to koszt około 500-700zł

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Nic w laptopie nie wymienisz, jest to nie opłacalne kompletnie. Na laptopie nie masz co liczyc na komfortowe granie na laptopie. Skoro masz taka sytuacje to kup konsole, albo teraz, albo poczekaj na nowa generacje. :)

19.png

Opublikowano

A ile mniej więcej muszę na takiego kompa wydać żeby mi większość na ultra poszła, ew jakieś ofki.

za 1500zł pograsz we wszystko na medium w dobrej jakości a za 1800-2000zł na ultra w dość dobrej jakosci lecz niekoniecznie w full hd

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Ale co Ci pomoze ta informacja jak nie wiadomo ile bedziesz ta kase zbierał i wtedy wyjda juz nowe platformy.

Ja mogę dać połowę kompa, i dostane w wakacje w ramach urodzin wtedy.

Opublikowano

najpierw dowiedz się za ile mógł byś sprzedać tego laptopa, ponieważ to Ci pomoże dużo w zbieraniu pieniedzy na nowy komputer.

25hmxok.png

Opublikowano

najpierw dowiedz się za ile mógł byś sprzedać tego laptopa, ponieważ to Ci pomoże dużo w zbieraniu pieniedzy na nowy komputer.

Tego komputera nie będę sprzedawać:)

Opublikowano

napisał, że nie sella laptopa, a co do kupna kompa to masz już klawiature, myszke, monitor, czy to wszystko też musisz kupić?

25hmxok.png

Opublikowano

Wszystko muszę kupić :P Sądzę że do wakacji uzbieram z 1000 zł. Reszta jak się uda to rodzice dołożą:P Ale kto wie, może akurat będzie cały zestaw dobrego kompa za 3000 tyś zł w promocji

Opublikowano

Powiedziałem że może będzie za jakiś czas w sklepie.. Przecież czasem są promocje. A co do allegro to tam nie kupuje, bo już się raz zawiodłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...