Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie 2 WarRock'i na jednym kompie

cena237

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy jest taka możliwość aby na jedym pc można odpalić 2x warrock czyli jeden stoi a drugi nabija kille, jeżeli nie da rady jest może jakaiś hack do tego?

Opublikowano

Boże...

Da się uruchomić dwa WR'y. Stawiasz VM i już.

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Co ja taki zacofany ;D Jeszcze nie dawno kazdy mowil ze nie da sie xDDDDDD

// i właśnie offtopłeś ;]

Opublikowano

dokladnie nie wiem jak ale maja swoje sposoby. Admin wbije na rooma i bd widzial, albo zobaczy ze masz same wygrane rundy i mnostwo kili w danym dniu. Nie mowie ze ty chcesz tak robic tylko mowie do ogolu

Opublikowano

dokladnie nie wiem jak ale maja swoje sposoby. Admin wbije na rooma i bd widzial, albo zobaczy ze masz same wygrane rundy i mnostwo kili w danym dniu. Nie mowie ze ty chcesz tak robic tylko mowie do ogolu

Ma skilla chłopak i tyle ;)

#Topic

Możesz spróbować założyć dwa konta użytkowników na kompie (np Admin i User)

na Adminie odpalasz jedno WR

przełączasz(nie wylogowujesz) się na User'a i włączasz drugie wr

Kiedyś wiem że to działało ale czy teraz to nie daje 100%'ej pewności ;)

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

#Topic

a mi wydaje się, że to kiedyś właśnie nie działało

i to z wirtualną maszyną też bo pamiętam pytania na ten temat za chapter 2 i gamersfirst

nie wiem, może teraz się zmieniło i będzie działać ale nawet WRPSP nie dziala mi na VM

5oNl3BT.png

ale może tylko ja tak mam ;)

jak komuś działa to niech da screena

@DOWN no to fajnie, że działa ;) ty za scr

Hejo

Opublikowano

za takie nabijanie ban poleci, nie polecam czegoś takiego

Nie leci ban to pierwsze, bo na logikę - jaki by był powód bana ? ;)

Nie

#Topic

+1 ale przełączenie nie działało.

a mi wydaje się, że to kiedyś właśnie nie działało

i to z wirtualną maszyną też bo pamiętam pytania na ten temat za chapter 2 i gamersfirst

nie wiem, może teraz się zmieniło i będzie działać ale nawet WRPSP nie dziala mi na VM

5oNl3BT.png

ale może tylko ja tak mam ;)

jak komuś działa to niech da screena

Nie testowałem na WRPSP, ale patrz na Globala :

512b8d3f00973.png

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Ja mam problem z globalem, bo mi wyskakuje "Cannot launch child proces"

To samo mam z psp.

Oczywiscie na wirtulanej.

@Edit

Oczywiscie prosze o pomoc.

Oraz dlaczego otrzymalem za to ostrzezenie ... To nie jest offtop tylko pytanie jak to naprawic w odopwiednim temacie ...

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Kolejny problem mam dam sobie z tym spokój za dużo kombinowania lepiej grać normalnie, a co do tego że admin wbije wystarczy założyć room z hasłem.

2 Dostałem bana w sumie nw. za co bo używałem hacki ale taki delikatne czyli np. brak rozrzutki, nieskonoczne ammo itp. żadnego latania opk i aima nie używałem więc w jaki sposób to odkryli jest to dla mnie nauczka że na hackach nie powinno się grać.?

Opublikowano

Kolejny problem mam dam sobie z tym spokój za dużo kombinowania lepiej grać normalnie, a co do tego że admin wbije wystarczy założyć room z hasłem.

2 Dostałem bana w sumie nw. za co bo używałem hacki ale taki delikatne czyli np. brak rozrzutki, nieskonoczne ammo itp. żadnego latania opk i aima nie używałem więc w jaki sposób to odkryli jest to dla mnie nauczka że na hackach nie powinno się grać.?

Admin nie ma tak jak zwkły gracz.

On tych haseł nawet nie widzi bo na każdy room może normalnie, swobodnie wejść.

I nie widzi jak zwykły gracz, ma też parę opcji podglądów rozgrywki. I dlatego może być ban jak wejdzie.

Widziałem kiedyś filmik na yt, ale nie umiem go znaleźć z perspektywy admina.

Używałeś hacki - dostałeś bana - proste co nie ? ;)

Nie ważne jakie hacki ... czy to no recoil czy super jump czy jeszcze OPK.

Jeżeli np. hackshield wykryje w logach masz bana.

Jeżeli jakiś gracz nagra i wyśle filmik jak nie masz rozrzutu masz bana.

Nie powinno się grać na hackach, wręcz nie można ;f

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

OK spoko więc nw po co wstawiacie tu hacki ;P sam jestem przeciw graniu na hackach ale jak ktoś gra to też chciałem spróbować to co napisałeś wręccz odrzuca od tej strony bo głownie hacki są nawet nazwa mpc multiplayer cheats ale przydaje się też w innych rzeczach jakieś problemy zarabianie nx itp.

Opublikowano

OK spoko więc nw po co wstawiacie tu hacki ;P sam jestem przeciw graniu na hackach ale jak ktoś gra to też chciałem spróbować to co napisałeś wręccz odrzuca od tej strony bo głownie hacki są nawet nazwa mpc multiplayer cheats ale przydaje się też w innych rzeczach jakieś problemy zarabianie nx itp.

Główne hasło, kierunek forum to Cheaty.

Dlatego wstawiamy tu hacki, w każdym dziale znajdziesz dział z hackami, bugami itd.

Trzeba potrafić z nich korzystać umiejętnie, z wyrozumiałością aby uniknąć bana ;)

Tak jak wspomniałeś, nie tylko forum jest o hackach. Również użytkownicy mogą się uporać z problemami technicznymi itp.

Jeszcze co do hacków, jeżeli używasz OPK Player na każdej mapie, w każdym czasie - to wiadomo, że dostaniesz bana ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

jaki ban Nexon nie daje banow przegrałem na Hacku Chyba z Rok dla jaj i nie dali mi.. najbardziej sie poleca sirosxia :) Wez Sobie jak masz laptopa i kompa włacz i gita bedzie albo u kuzyna lub cos podobnego ;)

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

JA na tej wirtualnej maszynie mam problem o tresci "Cannot launch child proces (14001)" Ale tylko z globalem. W WRPSP jest jakis inny blad ... W sumie dziwne, bo na "czystym" windowsie WR zawsze chodzil bez problemu ... Ktos wie jaki jest powod tego, czy musze cos zainstalwoac ... ?

@Edit

Dlaczego dostaje za ten post offtop ... Nie lamie regulaminu, a sposoby z forum typu AVG nie dzialaja ..

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...