Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PVP -- Bronie -- Bez modów -- Glock, AK47, Bazooka, Miotacz ognia, granaty, fleshe, Shootgun ! -- 500 slotów -- No-PVP

ThePiranessi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IP: s3.minegrawd.pl

Sloty: 500

Witam, zapraszam na serwer PVP, z broniami, jak wchodzisz na serwer, pobierz texturkę z niego, żeby widzieć bronie itp.

Jest ranking PVP [komenda: /pvpstats 15], wszystko ogarniesz, jak wejdziesz na serwer. Texturka ściąga się ok. 10-40 sekund od wejścia na serwer, zalecam posiadanie optifine.

Zalecam na starcie wziąć /kit tools

Daje pistolet, skórzany set + dodatki.

========================

Do skasowania !!!

minegrawd.pl -- mini gry -- i wiele innych

Opublikowano

Serwer Winiary Polska

IP: 213.92.149.101:25565

40 Slotów

FreeBuild

..:::Zapraszam:::..

Opublikowano

Długo mam czekać na wzięcie tych nobow od mojego tematu

Oraz skasowanie moich postów nt. skasowania ich postów

Opublikowano

Serwer nie godny polecenia admin to cipka .lata na fly i zabija ;) dal mi bana za obraze za to ze mowilem ze lata i grac nie umie wiec wybierzcie sami ;) chetnie bym tam pogral ale zeby ten mod mial bana na ip ;) marqulezPl czy jakos tak :)

Opublikowano

Ojc, proszę o skasowania etgo posta [powyżej], mojego także, zajmie się ktoś tym w końcu ?

Przy okazji, ten Pan nie ma możliwości latania, więc kłamiesz, nie potrafisz się pogodzić z tym, że jesteś słabszy?

Opublikowano

Lolz, no cóż mam na co ponarzekać :D

Mod, skasuj no w końcu te posty [reklamy + inne z wulgami, oraz moje w których proszę o skasowanie postów :D]

Dobra lolz, właśnie się zorientowałem co dałem w temacie :D, Serwer PVP, [...] No-PVP... xD

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...