Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nan do potęgi

Vovage

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam odkryłem starego buga na extreme mt2. Chodzi oto że w banku wpisujemy wyraz "nan" i dostajemy 1sm. Chodzi mi o to aby tą liczbę nan podnieśc do potęgi i żeby dostać 255 sm (w to okienko trzeba wpisać jakieś działanie tylko tyle wiem). Wiem że kiedyś to działało i pare osób wpisywało własnie to działanie i sm po 255 leciało. Niestety 1 z nich którego znam nie chce się podzielić bo kase za to rzepie;/ (buguje i sprzedaje za real kase). Pomożecie? Najlepiej jakbyście dali gotowca. Ma być podstawa nan i liczba 255.(mówie od razu w tym nie siedzę tylko tyle udało mi się od niego wyciągnąc)

Opublikowano

Up wyciagnac (BEKA) Cale forum o tym bugu wie . I bylo juz kopy tematow o tym

Chcesz sprzedawac cos czego sam nie zrobiles ? Nie badz glupi . Tak na dobra sprawe mogli by cie zamknac za takie cos . Rozumiem grasz 2 lata i wbijasz na pl 99lvl masz pro eq i konto sprzedajesz za 3k zl . Zarabiaj uczciwie .

BUM

Opublikowano

Hmm ja się pytam żeby dostawać 255 sm a nie po 1. Po 1 sm każdy wie jak dostać. Widzę ze na extreme niegdy nie grałeś tam 99 na samych szkatach lagi wbijesz..

PS. wiem żo to jakiś logartyzm jest, lecz nie mam o tym pojęcia ;/

Opublikowano

Up A po co mam grac na tak zasyfionym serverze ? xD Sa lepsze normalniejsze servery bez bugow . I zeby cos na nich zdobyc trzeba grac pare tygodni . Gram na hardach bo reszta medium czy 4fun jest bez sesu osiagasz all w ciagu jednego dnia .

@Down

Chce ci uswiadomic ze chcesz zarobic na bugu real kase . Watpie zeby ci ktos pomogl . A jesli ktos tak jak napisales bije na tym kase złotowki to watpie zeby ci go podal . Taka jest prawda . Po co robic sobie konukrencje

BUM

Opublikowano

Up czy ten post wnosi coś do mojego tematu? Nie wiesz to po co się odzywasz? Daj mi jakiś wycinek z mojego tekstu że chce robić na tym hajs? Poszukuje tego bugu, ponieważ po co się męczyć po 1 jak można odrazu 255. Mam nadzieję że ktoś się podzieli,a nie będzie taki cham jak Ty. i nie spamuj już.

To równanie trzeba wstukać poprzez klawiaturę więc nie ma jakiś tam ułamków.

Opublikowano

Przecież to bujda. To jest zwykły quest, w którym została dodana luka, którą ktoś odkrył. Niby to ma przeczytać jakieś działanie czy jeszcze lepiej - potęgowanie? Nie sądzę. 'nan' oznacza nieskończoność w tym wypadku, a ten kolega pewnie robi z Ciebie żarty.

Opublikowano

Gościu grał na Gondorze i miał nick Astarot (znał ponad 40 bugów i był też admem). W 2 dni wbił 250 i zrobił eq i nimi handlował. Sprzedawał 255metali po 10 zł.

Opublikowano

Wydaje mi się , że to jest w systemie binarnym aczkolwiek mogę się mylić ;D 2 do potęgi 8 jest 256 , odjąć ten jeden to 255 , pokombinuj coś tam powpisywać ;D , jakbym tam grał i ten bug żeczywiście by istniał to już bym o nim wiedział ;D

Opublikowano

Diabel to juz próbowałem dawno xD

Inaczej nie można potęgować.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Wiem że to jest jakieś równanie podstawa nan razy wielkosć coś takiego.(i to nie jest matematyka tylko programowanie wiem że coś to o C++ zachacza chyba).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...