Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Kogo Kupic

bonk29

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Anubis jest świetny ale w tej rotacji co jest teraz to Ao Kuang też niezły jest ale trzeba nim grać troszke z tyłu ;)

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Ja proponuje Odina. Bardzo mocne hity i dużo defa :D Także regeneracja hp niezła :) A jak jeszcze będziesz bił w ulti to już w ogóle masakra :P

l9WHU.png

Opublikowano

Ja polecam dla ciebie Bastet.

Drugi skill miecie w early game.

Ulti też boskie - spowalnia, dobry dmg

Bardzo fajnie sie zabija AP <3

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Ja polecam dla ciebie Bastet.

Drugi skill miecie w early game.

Ulti też boskie - spowalnia, dobry dmg

Bardzo fajnie sie zabija AP <3

Bastet jest postacią specyficzną.....

Trzeba wyczuć kiedy uzyć ult.... Każda magiczna postać posiada AoE, które ubije kociaki, a cała reszta ucieknie :D

ElGownino .... bo dodam rozmowy z GG :D

Opublikowano

Jakie wyczucie.

W early game walisz 2, hp zjedzie mu do połowy, czekasz na cc wtedy walisz ulti i znowu 2 i 3.

Gość nie żyje,

1365425281-U294119.png

Opublikowano

jak narazie mysle o anubisie ale tez lookim mi sie nawet grało a i bastet niehce bo jej nieogarniam.Prosze tez o info dlaczego akurat ta postać a nie jak kolega obok ,,Anubisa ;)"

Opublikowano

jak narazie mysle o anubisie ale tez lookim mi sie nawet grało a i bastet niehce bo jej nieogarniam.Prosze tez o info dlaczego akurat ta postać a nie jak kolega obok ,,Anubisa ;)"

anubis bardzo wysoki dmg, łatwy do ogarnięcia... stune, nastepnie AoE nr 3 i ult i każdy leży....

Opublikowano

Loki to dosyć trudna postać jak na początek.

Jak już dobrze ogarniesz grę wtedy można się o niego pokusić ;)

Może Hades postać świetna moim zdaniem. Świetny system escape, heal, fear (2s) + ulti <3

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

a HADESEM da sie zabijac bo psize ze to tank. Zaczelem tez myslec o xbalanque mialem fajny mecz 4/1 w tym 1 ded turret i enemy surr

a lokym gralem 2 razy raz 15/9 a drugi 7/6

Opublikowano

a HADESEM da sie zabijac bo psize ze to tank

Jeśli się nie robi go pod tanka, to da radę.

Jak się zdecydujesz podeślemy jakiś ciekawy build :)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Aaaa no takk zapomniałem Freya też wymiata z buildem Ijuswanttodie :P W miare łatwą ja ogarnac i przyjemnie sie gra

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Jeśli się nie robi go pod tanka, to da radę.

Jak się zdecydujesz podeślemy jakiś ciekawy build :)

Sprawdzałam po okolo 10 match'y dwa build'y jeden magiczny drugi tank....

Stwierdzam, że pod tnak więcej gold'a zarobiłam gdyż staty często sięgały do 15-25 assist i mało d ....

Natomiast pod magic atak bardzo dużo K, lecz życie często spadało......, a leczenie ciężko gdyż mobki padają na skill'a nr 1 =) trzeba 3x hit, by się uleczyć....

Aaaa no takk zapomniałem Freya też wymiata z buildem Ijuswanttodie :P W miare łatwą ja ogarnac i przyjemnie sie gra

Dziekuje =) chociaz sama zaczełam grać z innym build'em .... lecz polecam ten build.... =)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...