Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaka wybrać snajperke.

Lowbattery12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Niedawno pojawila sie nowa promocja na snajperke. Mianowicie chodzi o Zestaw z M95 i zestaw z L96A1 . M95 mialem okazje przetestowac ale L96A1 niestety nie . Chcialbym poznac wasza opinie co do tych 2 sniperek , co o nich myslicie i ktora wybrac. Prosze uzasadniac wybor w komentarzu.

Za kazdą sensawna wypowiedz bedzie LIKE !!!!

Opublikowano

Wybierasz zestaw z L96A1 najlepszy zestaw najlepsze dodatki najlepsza broń i tyle ci co myślą racjonalnie to kupią zestaw z L96A1 bo ta broń jest mega pro m95 to gowno w porównaniu do niej

Zobacz sobie w moich statystykach co można osiągnąć z L96A1 a M95

Opublikowano

Jak kupisz pakiet JTIger za 10 k foundsów to dostaniesz części do broni i Dobrego Shotguna;]
Ja kupuje JTiger na bank tobie też polecam.
A wiadomo kiedy się skończy ta promocja??

GNLS-Soxic.png

Opublikowano

Bierz najlepiej to i to, ale ze wskazaniem na Jtiger, bo do m95 dali gówniane dodatki jak do jakiegoś VSS smthg like that.

M95 jest zaebista, ale jak umiesz grać, ale dla takich średnio zaawansowanych bierz l96.

Jak chcesz jakieś szczegóły, to pisz.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Bierz l96 na takich mapach jak karkand to poprostu wymiatasz albo na sharqi kupujesz slot na drugą broń bierzesz saige i jedziesz wszystkich jak chcesz :D a do tego te dodatki po prostu miód :).

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

@Keps, pakiet jTiger prawdopodnie nigdy nie wygaśnie jak inne pakiety z innych klas. Co do tematu - polecam ci zakup zestawu jTiger z L96A1, bo jest to najlepsza broń snajpera, zaraz po M95. Zalety L96A1 to szybkość i nie wielki bulletdrop. M95 natomiast daje nieco większe obrażenia ale jest większy bulletdrop i ta broń wolniej przeładowuje sie

Opublikowano

@Keps, pakiet jTiger prawdopodnie nigdy nie wygaśnie jak inne pakiety z innych klas. Co do tematu - polecam ci zakup zestawu jTiger z L96A1, bo jest to najlepsza broń snajpera, zaraz po M95. Zalety L96A1 to szybkość i nie wielki bulletdrop. M95 natomiast daje nieco większe obrażenia ale jest większy bulletdrop i ta broń wolniej przeładowuje sie

Co ty ćpiesz?

m95 ma większy bulletdrop?

Może jeszcze ma mniejszy zasięg niż l96...

Jak do jednej pukawki dasz zasięgową, a do drugiej preckę, to się nie dziw, że ma większy...

M95 się rozkręca tam, gdzie l96 już wygasa.

Opublikowano

Dobra nie o to mi chodziło chodzi mi raczej kiedy skończy się promocja na to że za 10 k foundsów jest ten pakiecik ;)

GNLS-Soxic.png

Opublikowano

Nie skończy się, bo na tym pakiecie najlepiej zarabiają.

Nawet gdyby to podadzą info np za 3 dni wydupiamy ten pakiet i może jeszcze go przecenią(wątpię, ale mogą) :D

Opublikowano

L96A1 stanowczo lepsza pod każdym względem polecam

Nie pod każdym, bo na omanie nie zrobisz na 1 życiu 30 fragów z samymi hedami z 345m+

Ale fakt. Jest dobra

Opublikowano

l96a1 + celownik z pakietu można łątwo strzelać na wielkie odległosci jeżeli wiesz na jakiej znajduje sie cel, najlepiej najpierw na jakims pustym serwerze pochodzic se po mapce i strzelac testowo do jakis punktów aby w czasie akcji po prostu strzelac z pamięci.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Ja mam pytanie bo mam GOL-a który ma lepszą celność i l64a1 z pakietu. Tak więc czy opłaca sie przełożyć dodatki do GOL-a ?

(Przekładałem ale jakoś nie czuje specjalnej różnicy)

Aha i nie istnieje jakiś tut dotyczący celowania na odległość ? (no Omanie opanowałem ale na innych jest ciężej bo strzela się z różnych miejsc a tam albo dźwig albo ten budynek)

Thx z góry

while($success!=true) {

try();

}

Opublikowano

@Up

Gol to shit, zostań przy l96.

Tutu żadnego nie ma i nie będzie, bo to wszystko zależy od broni i dodatków, musisz długo grać 1 bronią i w końcu z automatu będziesz robił pewne rzeczy.

Opublikowano

Ja już od pewnego czasu gram SV i czasami takie banie mi lecą że bana dostałem na serwerze xD
Ale potem się wyjaśniło i UB był.
Jeszcze pytanie.
Rozumiem, jeżeli kupie pakiet JTiger, i dodatki np będę mógł umieścić raz w L9 raz w SV ?

GNLS-Soxic.png

Opublikowano

Ja już od pewnego czasu gram SV i czasami takie banie mi lecą że bana dostałem na serwerze xD

Ale potem się wyjaśniło i UB był.

Jeszcze pytanie.

Rozumiem, jeżeli kupie pakiet JTiger, i dodatki np będę mógł umieścić raz w L9 raz w SV ?

tak będziesz mógł

Opublikowano

Kupuj L96A1 zabija za 1 strzałem jak się wyceluje

Każdą snajperką jak wycelujesz dasz radę zastrzelić jednym strzałem. Myśl.

GNLS-Soxic.png

Opublikowano

@UP

Oj nie każdą, doucz się. Tylko powtarzalne oprócz GOLa dadzą radę.

Oprócz gola, m24, sv98, l96 jeśli nie masz ammo na dmg i celujesz z 150m+ i przy niektórych sniperkach jak przeciwnik ma 105/110hp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...