Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z XenoXMT2

skoczus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam, otóż po jakichś 5-10 min gry, wyłącza mi Metina i wyskakuje mi taki błąd (Screen nizej).

2aacw9s.jpg

Prosil bym was o pomoc.

Opublikowano

Jasno i wyraźnie pisze, że biblioteki Visual C++ nie są aktualne -.- Po prostu zainstaluj najnowszą wersję. Jak to nie pomoże, to spróbuj włączyć XenoX'a w trybie zgodności z Windows XP (Wnioskuję, że masz XP, po okienku : P) Ewentualnie zaktualizuj sterowniki z karty graficznej. Ale ja Ci mówię, że to Visual -.-

Opublikowano

Pisalem z kumplem i tez mi to doradzal, zainstalowalem Servis Pack 3 i nic, skanowalem kompa ComboFix i takze nic, nie wiem co sie dzieje.

Opublikowano

Ja pytałem w grze , czemu owy błąd wyskakuje , to się dowiedziałem , że każdy tak ma , tylko zależy od kompa po jakim czasie wyskoczy , Miałem to samo , jak teleportowałem sie do m1 , tam gdzie duzo osób , od razu wywalał error. Pisal , że nie da się tego naprawić , po prostu błąd clienta i nic nie da sie zrobić.

Zostaw lajka ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...