Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Metiny, a bicie

M&K

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

czesc, istnieje mozliwosc zrobienia tak aby gdy metin2mod poszuka metina i podejdzie aby go nie bil? poniewaz waithack by go bil a tak gdy bije go z buta to padam, probowalem wpisywac w szybkosc 0 i nie bije ale wtedy waithack tez nie bije, prosze o pomoc

ZAPOMNIALEM DODAC [PROBLEM] sorry xD

Opublikowano

Farmbot działa na zasadzie, że znajduje i niszczy - nie słyszałem, aby można było ustawić automatyczne szukanie i pozostawianie (chyba, że byłbyś cały czas na postaci). WH nie będzie poprawnie działało, kiedy farmbot będzie włączony (sprawdzałem).

Nowicjusz
Opublikowano

wh dziala poprawnie kiedy farmbot dziala(sprawdzalem), tylko ze musze przestac bic, a chcialbym aby z wh go bilo :)

Nowicjusz
Opublikowano

Wgrywasz 2 clienty i rlg jak znajdziesz metina jaki problem xD

a po co mam rlg jesli waithack dziala mi na tym metinie co mam farm bota? tylko chce aby podchodzil do metina i z wh go bil zamiast miecza. Majac ustawione 5botow ciezko jest co chwile patrzec gdzie bije metina i wylaczac auto, a wgl nawet zostawic nie moge na 1h... ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...