Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Firefox Nightly

Gość kamil40013

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kamil40013
Opublikowano

Witam. Mam problem z aktualizacjami w Firefox Nightly 21.a01 w wersji pl. Pytanie oczywiście dla osób które używają Firefox Nightly. Zauważyłem ostatnio , że przestały wychodzić aktualizacje. Zazwyczaj aktualizacje wychodziły codziennie , teraz aktualizacja nie pojawiła się od 2 tygodni. Myślałem , że to jakiś bug więc chciałem pobrać instalkę najnowszej wersji stąd:

http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla-central-l10n/

Okazało się , że nagle znikły wszystkie wersje Nightly pod Windows'a i zostały tylko wersje dla Linux'a. Wie ktoś czemu tak nagle znikły wersje dla Windows'a ?

Pogrzebałem jeszcze trochę na FTP i znalazłem tam najnowsze wersje Nightly które był aktualizowane codziennie , bo daty się zmieniały. Ale niestety to były tylko wersje angielskie:

http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-fx-team/

Pytania są takie:

Czy Nightly będzie dalej wychodzić w Polskiej wersji językowej dla Windows'a , czy już tylko dla Linuxa ?

Czemu z FTP znikły nagle wersje pod WIN 32 w różnych językach (w tym PL) i została tylko wersja ENG w osobnym folderze.

Czy istnieje jakaś możliwość spolszczenia angielskiej wersji Nightly ?

Dodam , że gdy wszystko było ok to z FTP szło pobrać Nightly w każdej wersji językowej dla Windows'a oraz dla Linuxa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...