Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Za co dostałem bana? :o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie.

Dostałem bana na konto "Loocker", chuj wie za co. Wczoraj wieczorem się wylogowałem i poszedłem spać, rano wstaję, chce wejsc na mpc a tam co? Nie masz uprawnień do przeglądania tej strony, zostałes zbanowany. Jakim cudem?

Może mi ktos powiedzieć za co dostałem bana?

Opublikowano

Reklama/duzo spamu/double post/obrazy

Dużo moze byc powodow

Za double posta dają permy? LOL! xD

@

Teraz to Ci juz konta nie odbanują, bo napisałeś posta w pogaduchach na nowym koncie.

Gość kamil40013
Opublikowano

Za double posta dają permy? LOL! xD

@

Teraz to Ci juz konta nie odbanują, bo napisałeś posta w pogaduchach na nowym koncie.

A jak miał coś napisać skoro poprzednie konto ma zbanowane ?

Opublikowano

Jeśli chcesz się bronić i walczyć o UB to nie tędy droga. Taki temat Ci nic nie da, napisz do jakiegoś Global Moderatora na PM.

Opublikowano

no ludzie bez jaj. nikt tutaj z GM nie wchodzi? Odbanujcie mi konto bo w dziale zbanowani nie ma mojego nicku.

Bana dostałeś zapewne za brak znajomości Regulaminu MPC. Odwołania od banów pisze się do osoby, która bana nadała. Na swoim koncie na pewno masz napisane kto i za co zawiesił Ci konto. Jednakże teraz to już nawet nie masz po co pisać odwołania, ponieważ zacząłeś używać nowego konta. Zasady to zasady. Trzeba ich przestrzegać.

Jak ma jakiś user bana to nie można wejść na jego profil, a na twój się da (ten zbanowany):

http://www.mpcforum.pl/user/397728-loocker/

Nie można wejść na profil osoby, która dostała perma. Jeżeli konto zostało zablokowane na inny okres czasu to profil dalej jest aktywny. Tym gorzej dla niego - teraz może dostać perma za multi acc.

Opublikowano

http://scr.hu/2m2/62xql

Po kliknięciu w szczegóły będziesz miał napisane za co masz bana.

Po 2 jak chcesz unbana to rusz dupę, wyślij do kogoś pw i czekaj cierpliwie na odpowiedź.

Możesz dostać odpowiedź po chwili, a możesz i ją dostać po 3 dniach.

Ja pierdole jak ja mam problem to nie płaczę na forum tylko kontaktuję się z kim trzeba.

s2c77Oa.png

Opublikowano

Panowie. Mam problem to chyba musiałem jakos założyć konto aby to wyjasnic? Po wyjasnieniu to konto usunę.

Właśnie to mnie utwierdziło w przekonaniu, że nie znasz regulaminu. Konto, owszem możesz założyć do wyjaśnienia sprawy, ale tylko i wyłącznie do kontaktu poprzez PW. Napisanie posta/statusu wiąże się z używaniem nowego i w razie bana na okres krótszy niż perm uważane jest za multi acc. :)

Opublikowano

@UP Niby tak tylko to z deka chore jest, bo mi drugie konto nie śmiga, problemy z hasłem, a system maili nie działa, pisałem do 3 GM z czego jeden odpowiedział i kontakt się urwał, teraz napisałem do jednego z adminów, a było to prawie 3 tyg. temu... Tak to wygląda w rzeczywistości. Po za tym jest możliwość połączenia kąt więc chyba nie problem w panelu administracyjnym wykonać kilka kliknięć.

Opublikowano

Tak samo te beka z BR3ND co dał bana Darek4 i temu drugiemu taka beka, że ja pierdole :D

Opublikowano

Dostaniesz perma za multi acc bo stworzyłeś temat taka prawda - _ -

Teraz fejm robisz bo masz parasolkę.

Właśnie z parasolką przymkną na niego oko xD

I może nie dostanie perma :D

@Valky, oj

Tak sobie mówię ;f

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Właśnie z parasolką przymkną na niego oko xD

I może nie dostanie perma :D

Jak mogą przymknąć oko skoro sam napisał, że miał inne konto i nie wie co jest grane, na tamtym koncie ma sporo postów itp.

Chyba nie rozumiesz sensu tej parasolki...

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...