Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Doładowanie złota przez DAO PAY

k0nan125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie dotyczące zakupu przez DATPAY czy jak np. mam do zapłacenia 42,61 zł to ile pobierze więcej kasy ?

Jak kupywałem ta samą opcją w innej grze zabierało więcej, nie wiem czy tu jest tak samo, a jak jest to ile zabiera więcej ??

konan125.png
Opublikowano

Mam pytanie dotyczące zakupu przez DAO PAY czy jak np. mam do zapłacenia 42,61 zł to ile pobierze więcej kasy ?

Jak kupywałem ta samą opcją w innej grze zabierało więcej, nie wiem czy tu jest tak samo, a jak jest to ile zabiera więcej ??

Zabierze tyle za ile kupujesz złoto czyli w tym przypadku 42,61.

Opublikowano

Połączenie zostanie zakończone po nabiciu odpowiedniej opłaty. Zresztą na ekranie będziesz miał czas połączenia i pasek postępu.

76561198001815076.png
Opublikowano

na pewno ? bo nie chce stracić kasy i nie mieć złota ;)

Nic nie stracisz zabiera tyle ile jest napisane.

Opublikowano

staneło na 34 sekundach i mnie rozłączyło lipa trzeba mieć zawsze więcej kasy o jakies10 zł

Możesz wznowić podając ten sam kod.

76561198001815076.png
Opublikowano

Oczywiscie ze wiecej, operator zawsze do ceny (w tym przypadku Golda) dolicza okolo 50% za polaczenie lub sms'a !

Tak jest, niestety w 90% transakcji robionych przez telefon, chyba ze jest inaczej na stronie sprzedawcy. Inaczej, kupowanie przez takie Dao-srao, podobne wyroby, zawsze jest nadrozszym rozwiazaniem!

test

Opublikowano

Oczywiscie ze wiecej, operator zawsze do ceny (w tym przypadku Golda) dolicza okolo 50% za polaczenie lub sms'a !

Tak jest, niestety w 90% transakcji robionych przez telefon, chyba ze jest inaczej na stronie sprzedawcy. Inaczej, kupowanie przez takie Dao-srao, podobne wyroby, zawsze jest nadrozszym rozwiazaniem!

Nie kupowałeś przez DaoPay? Prawda?

76561198001815076.png
Opublikowano

mam plusamixa i zjadło mi 47 zeta z groszem 42 na złoto i 5 dla operatora , zresztą masz napisane ze operator może pobierać jakaś opłatę, w tym przypadku jest to własnie to 5 zł. jest to i tak bardziej wygodne niż sms gdzie polowa kwoty leci dla operatora

Polecam tez pay safe card, kupujesz w formie doładowania, wpisujesz pin i jest Gold bez żadnych dodatkowych opłat.

Nic nie stracisz zabiera tyle ile jest napisane.

proszę nie wprowadzaj ludzi w błąd jeżeli nie wiesz .

w sieci PlusMix jest to zawsze dodatkowe 5 zł

3912274470.png

Opublikowano

Nie kupowałeś przez DaoPay? Prawda?

Oczywiscie, ze nie. Kompletnie bez sensu jest kupowanie Golda przez Sms czy pol. telef. poniewaz operator ZAWSZE dolicza oplate, czy te wspomniane 5zl lub w przypadku Sms nawet 50%. Kmpletna BZDURA jest pisanie, ze nic nie pobiera. Masz racje, nie kupowalem.

P.S.

Polecam metode PSC :

http://www.mpcforum.pl/topic/836280-poradnik-wszystko-o-paysafecard-psc/

test

Opublikowano

Zabiera tyle ile jest napisane..

Jak ktoś mądrze już up@ napisał wliczone w tę cenę jest vat/cześć dla operatora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...