Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pierwszej serii Naruto

BahanPl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam linku do paczki z wszystkimi odcinkami pierwszej serii Naruto, chciałem kiedyś ściągać pojedynczo, ale jednak jest to zbyt monotonne. Chciałbym żeby były one w formacie DviX, albo MPEG4, ponieważ ma to działać na przenośnym DVD. Z góry dzięki :)

Opublikowano

WIesz ... Na torrentach się za bardzo nie znam i nigdy nic nie umiem z nich wyszukać ;d Jakbyś znalazł mógłbyś na PW podrzucić ? :)

Opublikowano

@UP A no właśnie, wolałbym z Polskimi napisami, bo angielski trochę znam, ale jednak nie na tyle żebym rozumiał wszystko.

Opublikowano

Jak chcesz w paczkach i z polskimi napisami to jedynie na polskich serwisach typu torrenty,chomikuj itd mogą być paczki ale musisz mieć konto lub bulić za transfer także mało to opłacalne a pare giga jest.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Hmm ... Ok, a nie znasz może jakiejś strony, z której mógłbym ściągać pojedynczo, ale żeby prędkość pobierania była w miarę dobra bez żadnych kont premium. W miarę dobra mam na myśli tak ok. 1Mb/s, bo moja średnia prędkość pobierania to 2Mb/s

Opublikowano

Tu możesz poszukać downloadu (torrenty).

www.nyaa.eu/

A natomiast tu znajdziesz napisy w naszym ojczystym języku.

http://animesub.info/

Pamiętaj że są różne typy napisów pasujące do dobranych "autorów wrzuty" etc.

Szkoda bulić na torrenty org 10 zł... chyba, że kiedyś założyłeś za połowę ceny.

67qtMtN.png

Opublikowano

Znalazłem teraz na chomikuj napisy do naruto http://chomikuj.pl/madblad/Dokumenty/Filmy/Odcinki+Naruto/Napisy+do+odcink*c3*b3w+Naruto i myślę ściągnąć w angielskiej wersji tylko dodać napisy. Teraz mam pytanie jak skleić jedne napisy z jednym odcinkiem ? Bo nie wiem czy to będzie tak jak na moim kinie domowym, że najpierw muszę odpalić plik z napisami, a potem film czy trzeba będzie coś zrobić żeby od razu były w filmie napisy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...