Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W jakie TD iść ?

Tychus

TD  

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. W jakie TD i?? ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem USA:

-Przyjemniej się gra.

-Lepsze pancerze

Minusem TD'ków USA oczywiście jest mobilność( Chodzi o niektóre) Ale da się przeżyć zależy które chcesz wybrać :)

Opublikowano

Osobiście gram linią niemiecką, bardzo mi się podoba, a w bitwach kosze wszystkich jak chce a dodatkowo są szybkie, zwrotne (niektore szybciej sie obracają od krazacych dookola nas lekkich pojazdow wroga, dzieki czemu mozna ich zabić :> ), użwam działa bodajże 10.5cm. Zapewne wiele osob powie "Co za debil, przeciez to nie przebija pancerza". W takim razie kupcie sobie tak jak ja 20 pociskow burzących i 8 golda :) Takiego KW-1S na 2 strzały sie bierze przy przeładowaniu 7 sekund ! ! ! Także zdecydowanie polecam niemców,

Opublikowano

Ja polecam Niemców ze względu na 10 tier patrzcie na koniec, a nie do 5 tieru. Amerykańskie są dobre pod względem pancerza. Polecam Ci również francuskie ze względu że mają magazynek :)

Sig.png

Opublikowano

Osobiście gram linią niemiecką, bardzo mi się podoba, a w bitwach kosze wszystkich jak chce a dodatkowo są szybkie, zwrotne (niektore szybciej sie obracają od krazacych dookola nas lekkich pojazdow wroga, dzieki czemu mozna ich zabić :> ), użwam działa bodajże 10.5cm. Zapewne wiele osob powie "Co za debil, przeciez to nie przebija pancerza". W takim razie kupcie sobie tak jak ja 20 pociskow burzących i 8 golda :) Takiego KW-1S na 2 strzały sie bierze przy przeładowaniu 7 sekund ! ! ! Także zdecydowanie polecam niemców,

Stwierdzam, że jesteś na StuH'u III lub JgPzIV ? Pozdro ,polecaj drzewko z powodu 5/6 tieru *facepalm*

Niemieckie są szybkie i zwrotne *kolejny facepalm*

@topic

Osobiście idę w oba drzewka, jednak polecam ci iść w amerykańców, ale przez : T18 > T82 > M8A1 > T49 > Hellcat > T25/2 > T28 prot. I z prototypa wyekspić oba drzewka, żeby ostatecznie można było pójść i w T110E4 I w T110E3

Po drodze możesz oczywiście robić niemieckie, przyjemnie się nimi gra, chociaż według mnie, JgPz IV to masakra

shoob.png

Opublikowano

NIemiecki top tier to gówno, niczym się nie wyróżnia. Powiecie że ma op działo, miał na teście kiedy do wprowadzano, teraz jest takie średnie, nie mówiąc ze słabe.

E4 był dobrym tdkiem, niczym E5 z lepszym działem, znerfili. E3 pancerz ma, działo ma ale ten brak cammo i reload ten czołg zabija. Na chwilę obecną najlepszym tdkiem jest francuz. Potrafi zrobić sieczkę w krótszym czasie niż inne tdki mają reload.

76561198001815076.png
Opublikowano

Idz na U.K albo na T110E4 ma pancerz NAJLEPSZY

Brytyjskie wejdą w 8.4 więc jeszcze w nie iść nie może ;)

Opublikowano

@up E tam z miesiąc może mniej poczekać i na nie iść, mi się bardzo podobają na test a ten tier X to działko ma zaj****te można go porównać do najlepszej arty z rusków tylko ma lepsze działko i lepszy pancerz.

Od tiera IV masz takie opancerzenie ze niektóre VIII nie maja takiego.

Daj "+" to nic nie boli, a ile pomaga.

Opublikowano

@up E tam z miesiąc może mniej poczekać i na nie iść, mi się bardzo podobają na test a ten tier X to działko ma zaj****te można go porównać do najlepszej arty z rusków tylko ma lepsze działko i lepszy pancerz.

Od tiera IV masz takie opancerzenie ze niektóre VIII nie maja takiego.

Dostaną nerfa i to nie małego. IX i X w dobrych rekąch są tak cholernie op że lepiej nie mówić. Noob i tak nic nie zrobi ale to zresztą tak jest na każdym czołgu.

IX tier ma takie samo działo co T110E5 tylko z szybszym rld i pancerz. X tier ma działo jakby był artą.

76561198001815076.png
Opublikowano

Dostaną nerfa i to nie małego. IX i X w dobrych rekąch są tak cholernie op że lepiej nie mówić. Noob i tak nic nie zrobi ale to zresztą tak jest na każdym czołgu.

IX tier ma takie samo działo co T110E5 tylko z szybszym rld i pancerz. X tier ma działo jakby był artą.

Wiem i dlatego gram teraz nimi jak najwięcej :D ale mam nadzieje ze az OGROMNEGO nerfa nie bedzie.

Daj "+" to nic nie boli, a ile pomaga.

Opublikowano

USA:
-Są niższe od niemców
- fajnie wyglądają
- mają dobry pancerz (ostatnia bitwa T95 był ustawiony przodem do mojego Pershinga a nei miałem jak go objechać =/ 10 pocisków wystrzeliłem w przód w tym 4HE i nic.... a powiem, że koleś miał 16hp) ot taki zabawny =p

Opublikowano

Brakuje mi odpowiedzi rosyjskie (no chyba, że już robisz).

@topic

Mam zrobione do tieru VIII amerykańskie bez wieży. Powiem, że są bardzo specyficzne i nie polecam ich nie doświadczonym graczom chociaż są bardzo przyjemne.

Opublikowano

A ja polecam Ci USA, gram obecnie T49 i powiem, ze zaden TD nie daje tyle zabawy (zarobek i xp, tez niezle) Wczoraj, 12 bitew wygranych z czego 9 do konca bitwy, okolo 15 k srebrnikow na botwe, as pancerny i strzelec do ostatniej bitwy. Nie wiem jak dalej, ale narazie ok ;-)

Z ZSRR, mile wspominam SU85 ale to moze dlatego, ze niezle go ustawia w bitwach.

Niemieckie ? Zaczymalem sie na Stu'gu, niby lepiej z celnoscia niz u RU (te znowu, potrafia pierd... ) ale jakos mi nie podchodza, nie wiem.

test

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

amerykanie to e4 z wieza i e3 bez wiezy

zdecydowanie polecam e3 bo e4 znerfili przy 8.0

jezeli chodzi o niemcow to najlepiej isc z tigera (P) do ferdinanda

6 i 7 tier to poraszka a nie td

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...