Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ravia.eu - nie mogę się połączyć!

Syndicate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej jest przeczytać informacje na FB,Stronie,Serwerowym Forum,ts3 jak i publikacji.

Serwer ma przerwę techniczną i nic nie poradzisz.

Opublikowano

Event OX odbędzie się 24.02.2013 o godzinie 15:00.

Zapraszamy wszystkich zainteresowanych!

Jest 15.00 event OX a ja nadal nie mogę wbić, więc to nie przerwa. Po drugie chciałem zapytać o co chodzi na forum ale 50 razy klikałem żeby wysłali mi e-mail aktywacyjny a on nadal nie przyszedł. Proszę o pomoc, zależy mi na grze. :\\

gnYrBkB.png

Opublikowano

Jest 15.00 event OX a ja nadal nie mogę wbić, więc to nie przerwa. Po drugie chciałem zapytać o co chodzi na forum ale 50 razy klikałem żeby wysłali mi e-mail aktywacyjny a on nadal nie przyszedł. Proszę o pomoc, zależy mi na grze. :\\

Mi tez nie przychodzi email, a co do gry zaloguj sie przez game.exe co dp iventu to chujowy polowe ludzi wyzucilo

Opublikowano

Mi tez nie przychodzi email, a co do gry zaloguj sie przez game.exe co dp iventu to chujowy polowe ludzi wyzucilo

Loguję się przez game.exe i też nic ciągle:

nbpc.jpg

gnYrBkB.png

Opublikowano

mi też zalezy na grze a niemoge grac bo NWM co sie dzieje patchuje mi jak juz koniec patchu to glikam Zagraj i mi Game.exe sie usuwa :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...