Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Skiny za karmę

Spociuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam pełnej listy sprzedawców skinów ,u których mogę kupić za małą ilość karmy ładny skin do greatsworda :)

Diss_Stream.png

Opublikowano

Nie chce robić kolejnego tematu dlatego zapytam tutaj.

1.Słyszałem, że trzeba robić EQ z bonusami do "Magic Finder". Kiedy powinienem zacząć robić takie przedmioty i jak się tworzy taki Armor/weapon właśnie z owym ulepszeniem. Przypominam, że mam 40 lv.

2. Gram Mesmerem lv. 40. Jakie rzemiosło powinnienem rozwijać? Akualnie mam 102 poziom "Artificing". Czy możecie polecić mi coś innego?

3. Mój Sylvari ma 40 lv. Czy polecacie do niego jakieś ciekawe Sety? Chodzi mi tu głównie o Armor. ( nie podobają mi się "cultural")

Diss_Stream.png

Opublikowano

@up

ok, dzięki

No, a to :

2. Gram Mesmerem lv. 40. Jakie rzemiosło powinnienem rozwijać? Akualnie
mam 102 poziom "Artificing". Czy możecie polecić mi coś innego?

3. Mój Sylvari ma 40 lv. Czy polecacie do niego jakieś ciekawe Sety?
Chodzi mi tu głównie o Armor. ( nie podobają mi się "cultural")

:D

Diss_Stream.png

Opublikowano

Jeżeli chodzi o crafty to zależy od Ciebie.

Swojego czasu robiłem to czego nie było w gildii - np kumpel robił clothy i łuki, a drugi ciężkie zbroje i miecze to ja ogarniałem jubilera.

Jubiler to ciekawa fucha, ale rozwijaj to co Tobie potrzebne.

Opublikowano

Ad.2 - Obojętnie co. Byle, że masz z tego zysk i coś dla siebie (broń, armor itp.). Ja polecam gotowanie(buffy) albo zabawę kamykami(całkiem fajny zysk na małym lvl'u) :D

Ad.3 - Do 80 lvl'a nie kupuj setów. Co kilka lvl'i wchodzisz w market i kupujesz Masterworki (zielone itemy) dużo to nie kosztuje, bo niektóre części można kupić nawet za ~20 coppera. Jak już, to z questów jakieś sety możesz brać, bo nic nie kosztuje, a nuż będzie lepszy od aktualnego. Ja grając warriorem, na ~55 lvl'u miałem ciąg questów i z nich był set.

Na 75 możesz już zacząć zbierać przez robienie dungów (np. CoF). Zbieranie armorów na 80 lvl'u nie jest trudne. Robisz codziennie parę dungeonów, dostajesz za to tokeny, a za nie kupujesz armory, bronie i różne inne duperele.

W przypadku CoF'a (Citadel Of Flames) uzbieranie na armor to ~2 tygodnie.

7m9a.png

Opublikowano

Co do gotowania to niekoniecznie.

Masa osób ma gotowanie i często zysk z dziennej farmy, którą przerobimy na jedzenie to kilka srebra - dosłownie.

I tak jak wyżej polecam coF - Citadel of Flame.

Pięknie wygląda set plus zawsze to darmowy set exotic - który można np zrobić pod mf, a drugi pod WvWvW :)

Opublikowano

Dzięki. Oboje dostajecie po Like-u. Zostane przy tym Arctificingu i wezme Chefa. Nie pomyślałem od tych bonusach :D

Diss_Stream.png

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeśli chodzi Ci dalej o vendorów karmy, to większość vendorów posiada inne bronie/zbroje - nie są to skiny.

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Skin sam w sobie jest raczej rarytasem :)

W grze jest coś takiego jak Transmutation Stone, za pomocą tego przedmiotu przenosi się statystyki naszej broni, do broni która "fajniej" wygląda :)
Po prostu musisz znaleźć broń/zbroję która pasuje Ci wyglądem, a potem taką, która ma odpowiednie statystyki. Używasz Transutation Stone i voila :>

Skiny są do zdobycia na eventach najczęściej i jest to sam wygląd, który nakładamy na jakąś tam zbroję/broń.

Mam nadzieję, że rozumiesz o co chodzi ;p

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Każda broń ma swój unikalny wygląd i statystyki - te kamienie mieszają wygląd i statystyki dwóch broni, czyli z jednej bierzesz staty, a z drugiej wygląd :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...