Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Slender i inne gry na silniku Unity3d

IronsidePl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Gdy pewnego dnia chcialem zagrać w slendera to gdy klikałem jego ikonę to nic się nie działo, nie wyskakiwał żaden komunikat. Nastepnego dnia chciałem sobie pograć w CS 1.6 na przeglądarke. Gra ładowała się normalnie ale gdy doszło gdzieś do połowy ujawnial sie błąd. Gdy klikne na "Error Detalis" wyskakuje mi kolejny błąd. Gdy klikne na "Install Manually" przenosi mnie na strone gdzie się pobiera Unity.

post-299303-0-41848100-1361658079_thumb.jpg

post-299303-0-72747700-1361658268_thumb.jpg

Opublikowano

Podaj parametry komputera.

Z błędu wynika, że twój PC nie wspiera SSE2 a z tego co pamiętam, to jest coś chyba z procesorem. Było to stosowane w 2003 roku więc jeśli twój komputer jest dużo nowszy to może to tylko jakiś błąd gry.

Opublikowano

Podaj parametry komputera.

Z błędu wynika, że twój PC nie wspiera SSE2 a z tego co pamiętam, to jest coś chyba z procesorem. Było to stosowane w 2003 roku więc jeśli twój komputer jest dużo nowszy to może to tylko jakiś błąd gry.

Operating System: Windows XP Professional Dodatek Service Pack 3

Processor: AMD Sempron 2500+, MMX, 3DNow, ~1.7GHz

Memory: 768MB RAM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...